Sexy de Pica. Angelina Jolie si Cameron Diaz te lasa masca. Galerie Foto

Ultima actualizare: 24-09-2012 23:00
Angelina Jolie

Angelina Jolie si Cameron Diaz au incantat deopotriva femei si barbati cu aparitiile lor in Londra, respectiv SUA. Cele doua si-au prezentat cele mai recente filme in care detin rolul principal: Salt,  respectiv Intalnire exploziva.

Cameron Diaz a participat alaturi de Tom Cruise la premiera din Marea Britanie a peliculei 'Knight and Day'  (Intalnire exploziva), in Londra. In acest film regizat de James Mangold, Tom Cruise si Cameron Diaz joaca rolurile a doi fugari porniti intr-o aventura "in care nimic nu este ce pare a fi".

 Angelina Jolie este un adevarat James Bond feminin in thrillerul "Salt", in care o interpreteaza pe Evelyn Salt, un ofiter CIA banuit ca ar face spionaj pentru Rusia. Angelina a facut furori la festivalul Comic Con 2010, din San Diego, unde a fost prezentat filmul.

In "Salt", Angelina exceleaza din nou in scenele cu adrenalina si marturiseste ca si-a facut singura cascadoriile. In filmul de actiune care va avea premiera in Romania pe 6 august mai poate fi vazut si Liev Schreiber, sotul lui Naomi Watts.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO