Șirileprotv.ro și Știrile ProTV sunt pe primul loc în România în ceea ce priveşte încrederea acordată de public. Pe site-ul nostru găsiţi informaţii de ultimă oră. Tot ce se întâmplă pe plan social, politic sau educaţional la noi în ţară, cât și peste hotare aflaţi de pe www.stirileprotv.ro.

Cele mai importante subiecte pot fi urmărite LIVE pe www.stirileprotv.ro indiferent de locul în care se întâmpla, fie că vorbim de România sau orice alt colţ de lume. Informaţiile pot fi accesate de către utilizatorii noştri atât de pe desktop, cât şi de pe mobil, tabletă sau aplicaţie.

Utilizatorii care se loghează în aplicație pot urmări în direct toate jurnalele Știrilor ProTV, inclusiv cele de la ora 19.00, prezentate de Andreea Esca.

În plus, cei care își activează notificările vor afla mereu primii atunci când se întâmplă un eveniment major.

Știrile ProTv.ro este singurul site de ştiri din România care transmite un newsletter prin intermediul aplicației WhatsApp. Știrile ProTv.ro trimit în fiecare zi o selecție specială de știri care cuprinde cele mai importante evenimente ale momentului.

EXCLUSIV! Interviuri şi reportaje cu personaje importante din România realizate de corespondenţii Ştirilor ProTV.

Pe Știrileprotv.ro vedeţi şi emisiunea care din 2008 încoace scrie istorie în televiziune: “România, te iubesc!”.

“România, te iubesc!”. face săptămânal radiografia României cu bune şi rele, prezintă realităţi acoperite de autorităţi şi politicieni vremelnici, pătrunde în locuri inaccesibile şi vorbește despre oameni, eroi de poveste de la care avem cu toţii de învăţat. Emisiunea este integral pe www.stirileprotv.ro.