Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Vibrația zilei este 9 și o să facem un bilanț ca să știm de ce am mai avea nevoie.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Taur

Se precipită niște evenimente și o să vă străduiți să acoperiți toate invitațiile, că ați devenit o persoană importantă și contează să fiți de față în momentele-cheie.

O să vă bucurați de prezența cuiva care v-arată că nu v-a uitat, că vă iubește și că ați putea să vă continuați viața împreună.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Gemeni

O să tot primiți invitații mai peste tot și o să alegeți unde și cu cine să vă duceți ca să vă simțiți bine, să vă scuturați de oboseală și de presiunile din toate părțile.

Citește și
Criminalul a folosit „un nivel de deghizare fără precedent”. Noi detalii despre crima de la Brăila

O să vă dați întâlnire cu niște oameni care vor să vă coopteze într-un proiect care poate fi de timp liber, să practicați un sport.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Rac

O să vă faceți timp și pentru ai voștri, să vă și plimbați dacă vă vine cheful să ieșiți pe-afară, poate vin și niște prieteni și o să fie o atmosferă bună.

E posibil să dați o fugă în afara orașului și dacă aveți unde înnopta rămâneți, până duminică, dacă nu vă întoarceți diseară târziu.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Leu

Se poate să vă scoată prietenii pe undeva, poate e o zi de naștere, sau e o ceremonie, se căsătoresc niște prieteni, rude, și o să fiți și voi prezenți, trup și suflet acolo.

Se poate să fiți în centrul atenției prin ceva care a cucerit inimile unor oameni care vă apreciază, vă elogiază.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Fecioară

Se conturează o acalmie în relația de cuplu, că or fi trecut neîncrederea, gelozia de ambele părți și o să vă petreceți mai mult timp împreună, ca în vremurile bune.

O să vă asigurați că nu le lipsește nimic ai lor care nu locuiesc cu voi, iar dacă au nevoie de ceva o să le duceți.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Balanță

O să faceți cunoștință cu niște oameni care se regăsesc în felul vostru de a fi și poate formați un grup cu care o să vă deconectați, plecați în excursii.

Se poate să plecați de azi pe undeva, că o să aveți un sărbătorit azi, mâine.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Scorpion

Se poate să existe și bucurie, dar și o undă de dezamăgire că relația de cuplu nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre, că partenerul de comportă cam straniu.

O să apară cineva care o să vă strecoare o intenție de proiect - împreună - și dacă vă surâde ideea e perfect.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Săgetător

Noutăți. Vine, în sfârșit, cineva care e pe lungimea voastră de undă și vă faceți program comun, poate veți petrece și ziua de mâine, a Floriilor, împreună.

Vă dați întâlnire cu o persoană care se simte atrasă de voi și o să vă analizați și voi sentimentele să știți dacă vă armonizați.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Capricorn

Poate reluati o preocupare - fie și de grup - care să vă dea un alt vibe, să vă destindați, că nu se poate să munciți non-stop.

Se poate să vă duceți la o zi aniversară și să mai uitați de toate grijile, să vă eliberați.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Vărsător

O să faceți echipă cu niște prieteni ca să plecați pe undeva în plimbare, să vă hrăniți, sufletește, să faceți și un pic de mișcare, să respirați aer curat.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să se apropie din ce în ce de voi și să vă facă plăcere să fiți împreună.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Pești

O veste bună de la cineva care vrea să vă întâlniți, vă scoate în oraș și o să descoperiți că vă simțiți bine împreună și că puteți avea preocupări care să vă aducă împreună.

Se poate să primiți o invitație la o festivitate și o să puteți întâlni oameni noi cu care să lucrați împreună, să ieșiți la plimbare.

Horoscop 27 aprilie 2024 - Berbec

Aveți chef de plimbare, de văzut cu prietenii, să vă duceți la un spectacol, ori la un party și să mai faceți și altceva decât muncă și la serviciu și acasă.

E cineva care vrea sa petreceți mare parte din zi împreună și dacă și voi agreați ideea o să fie grozav c-o să dați refresh stării de spirit.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Ianis Hagi și-a dat acordul să semneze și se pregătește pentru transfer!
NEWS ALERT Ianis Hagi și-a dat acordul să semneze și se pregătește pentru transfer!
Citește și...
Horoscop 23 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o perioadă cu sume de bani în cont
Horoscop 23 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o perioadă cu sume de bani în cont

Horoscop 23 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi condimentată. O să trecem în revistă lucrurile de care trebuie să ne achităm - neapărat - și o să contribuim cu tot ce se poate ca să ajungem cu bine la bun sfârșit.

Horoscop 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru nativii unei zodii vin niște bani despre care uitaseră
Horoscop 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru nativii unei zodii vin niște bani despre care uitaseră

Horoscop 22 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi frumoasă. Mai depinde și de noi să așezăm în pagină ce ne dorim să ni se-ntâmple, cu ce oameni să colaborăm, unde să ne petrecem concediul și câte și mai câte.

Horoscop lunar 22 iulie-22 august 2024 cu Neti Sandu. Ce urmează pentru planete cu Soarele în Leu
Horoscop lunar 22 iulie-22 august 2024 cu Neti Sandu. Ce urmează pentru planete cu Soarele în Leu

Neti Sandu și Andreea Marinescu au vorbit despre ce aduc planetele în perioada 22 iulie - 22 august, când Soarele traversează zodia Leu. 

Recomandări
Kremlinul amenință UE după anunțul privind activele confiscate: Astfel de acţiuni de furt nu pot rămâne fără reciprocitate
Kremlinul amenință UE după anunțul privind activele confiscate: Astfel de acţiuni de furt nu pot rămâne fără reciprocitate

 

Kremlinul a calificat marţi drept furt planul Uniunii Europene de a folosi dobânzile la activele ruseşti îngheţate pentru a finanţa sprijinul militar pentru Ucraina, şi a spus că va acţiona în justiţie pe oricine implicat în decizie, scrie Reuters.

21 iulie 2024, cea mai călduroasă zi din istoria înregistrărilor la nivel global
21 iulie 2024, cea mai călduroasă zi din istoria înregistrărilor la nivel global

Duminică, 21 iulie, a fost cea mai călduroasă zi înregistrată vreodată la nivel global, conform datelor preliminare ale Serviciului Copernicus privind Schimbările Climatice (C3S) al Uniunii Europene, relatează Reuters.

Autoritatea pentru Protecția Copilului a explicat de la ce au pornit violențele din Leeds: ”Familia a fost informată”
Autoritatea pentru Protecția Copilului a explicat de la ce au pornit violențele din Leeds: ”Familia a fost informată”

Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului din România susține că familia din Leeds știa ce urma să se întâmple cu copiii lor, mai ales că în ziua în care s-au produs violențele avusese loc o ședință în instanța britanică, referitoare la acest caz.