Monica Bellucci, topless. Iata cum arata inainte sa fie mireasa lui Dracula

Ultima actualizare: 07-11-2012 20:01
Monica Bellucci topless

Bellucci s-a nascut intr-un sat din regiunea Umbria, numit Citta di Castello, in 1964. Ar fi vrut sa devina avocat, dar in timp ce studia la Universitatea din Perugia, un prieten a luat-o la Milano, intr-o vizita pe la cateva agentii de modeling.

A cedat provocarii si s-a gandit ca banii castigati astfel erau numai buni ca sa-si plateasca studiile. "Am crezut ca as putea lucra si studia in acelasi timp si apoi, desigur, am inceput sa calatoreasc pentru munca si in final am plecat de la universitate."

"De fapt, aceasta a fost o mare greseala, spune ea. Era prea plictisitor pentru mine ca sa fiu avocat, pentru personalitatea mea. "

Modelingul a tinut doar cativa ani, pana cand regizorul italian Dino Risi a vazut fotografia ei intr-o revista si a angajat-o pentru primul ei film Vita Coi Figli. Am scotocit arhivele si am gasit aceste imagini care ne-o arata pe Monica Bellucci in 1990, cand avea doar 26 de ani.


 

Doi ani mai tarziu, Francis Ford Coppola a distribuit-o in rolul uneia dintre miresele topless ale lui Dracula in versiunea sa dupa romanul lui Bram Stoker. "Chiar daca a fost doar o mica parte mica, pentru mine a fost o experienta. Atunci m-am gandit serios si am decis ca vreau sa fac filme. "

Dupa care a revenit in Italia si a luat lectii de actorie. "Am avut nevoie pentru a obtine niste experienta si am vrut sa incep totul in tara mea. Nu ma puteam duce inca la Los Angeles sau la New York pentru ca engleza mea nu era inca suficient de buna. M-am dus in America, pentru ca a vrut Coppola dar dupa filmari m-am intors. Los Angeles-ul m-a speriat in acel moment, " povestea Monica Belluci.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO