Vesti bune! Punctul G a fost fotografiat!

25-11-2008 00:00


orgasm

Faimosul punct G, "vinovatul" pentru orgasmul femeilor a fost fotografiat de un medic italian. Exista, insa, si o veste proasta: nu toate femeile au punctul G. Din fericire, aceasta nu inseamna ca nu pot avea orgasm.

Profesorul Emmanuele Jannini este responsabil de "fotografierea" punctului placerii. De acum, femeile pot sa isi faca o ecografie cu ajutorul careia sa isi localizeze punctul G, informeaza La Repubblica.

Este nevoie sa le redam femeilor placerea de a-si descoperi propria sexualitate. Multe dintre ele se blocheaza, sunt intimidate si se autoconving ca nu au orgasm din cauza ca punctul G nu exista. Dar acest lucru nu este adevarat!
Emmanuele Jannini
Acest lucru le va ajuta sa isi cunoasca mai bine corpul si sa isi imbunatateasca viata sexuala. Deocamdata aceste ecografii se pot face doar in Franta, Italia si Germania.

"Punctul G este o variabila anatomica pe care nu o au toate femeile. Este format din diferite tipuri de tesut care fac parte si din clitoris, corpuri cavernoase si terminatii nervoase care functioneaza la fel ca erectia masculina", a declarat Jannini.

In general punctul G se afla la trei centimetri de partea exterioara a vaginului, impartind acesta in trei parti.

Femeile care nu au punctul G nu inseamna ca nu pot avea orgasm, ne-a mai lamurit doctorul: "Orgasmul poate fi obtinut de orice femeie. Fie cu ajutorul punctului G, fie cu ajutorul clitorisului. Solutii exista intotdeauna".

Exista chiar si pastile pentru orgasm, pastile ce contin testosteron, responsabil pentru stimularea dorintei sexuale in creier.

Sursa: Bilec Andreea

Tags: punctul g, orgasm,

VIDEO PROTVPLUS.RO