Strategii de marketing: Chris Brown, nud inainte de lansarea albumului

08-03-2011 12:54


Chris Brown

Din categoria "Poza care te face din nou vedeta ca sa vinzi mai multe albume", Chris Brown e astazi gol pusca prin mai toate tabloidele. Varianta oficiala e ca o fosta prietena a dat fotografia catre presa.

 

Chris Brown nu pare sa faca pauza. Recent, judecatorii au anulat ordinul de restrictie impus de autoritati dupa ce acesta si-a invinetit in 2009 iubita, nimeni alta decat Rihanna. Apoi, au mai aparut niste fotografii care aratau cat de tare a fost batuta cantareata.

Acum a venit vremea si pentru altfel de poze: deocheate. Una dintre ele, facuta chiar de Chris, cu telefonul, a ajuns pe internet. Artistul, care e gol intr-o baie, i-ar fi trimis-o unei foste prietene, care a facut probabil ceva bani vanzand-o. Sau nu.

Coincidenta sau nu, Chris tocmai si-a lansat cel mai recent videoclip. Deocamdata, el n-a postat nimic pe Twitter, asa cum face de obicei cand este in mijlocul scandalurilor si vrea sa dea o replica. Si, culmea, totul se intampla cu doar cu cateva saptamani inainte de lansarea noului sau album "F.A.M.E".

 

 

 

 

Sursa: popeater.com

Tags: chris brown,

VIDEO PROTVPLUS.RO