Inchide telefonul, blocheaza interfonul! Sensate Focus! Simte placerea!

15-10-2009 00:00


sex

Ai probleme la capitolul viata sexuala sau vrei sa aduci ceva nou in dormitor? Incearca sa stimulezi toate simturile pentru o aventura erotica de neuitat. Nu uita, actul sexual inseamna mult mai mult decat momentul penetrarii!

Asa numita tehinca “sensate focus” este un fel de terapie in care partenerii se concentreaza pe ceea ce simt! Tehnica presupune cativa pasi simpli!

1. Inainte de a incepe, trebuie sa fiti complet relaxati. Asigurati-va ca nimeni nu va va deranja, inchideti telefonul, interfonul si aveti grija ca lumina sa nu fie nici prea puternica, dar nici prea slaba. Unul dintre parteneri se aseaza pe spate, in timp ce celalalt incepe sa-i mangai corpul. El trebuie sa fie atent la textura pielii, la temperatura corpului, si un lucru important: sa evite zona genitala. Atingerea se face in liniste si nu sub forma unui masaj. Ideea este ca partenerii sa-si cunoasca unul altuia corpul si cum reactioneaza el la atingeri. Dupa ce partenerul a terminat, schimbati rolurile.

2. La urmatorul pas apar elemente noi. Acum partenerii isi pot atinge si zona genitala, dar nu pentru a se excita, ci pentru a cunoaste cat mai bine zona respectiva. Apoi, se ating reciproc, incet, cei doi ajung in pozitia in care femeia este deasupra, zonele genitale ale celor doi se ating, dandu-le posibilitatea sa-si analizeze senzatiile traite.

3. In ultima etapa, penisul partenerului intra putin in vagin, dar nu il penetreaza. Ceea ce cuplul trebuie sa tina minte este ca daca unul dintre parteneri isi schimba centrul de concentrare pe orgasm, atunci trebuie sa o ia de la capat.

Aceasta tehnica este buna nu numai pentru cuplurile cu probleme in viata sexuala, ci si pentru cele care vor sa si-o condimenteze un pic.

Avem tendinta sa ne gandim numai la orgasm atunci cand vine vorba despre sexualitate si uitam de restul simturilor. Sexul poate sa devina o experienta unica, daca reusim sa cunoastem foarte bine intregul corp al partenerului!

Citeste mai multe despre acest subiect pe www.intimatemedicine.com

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO