Femeile prefera sa aiba alaturi un gentleman!

10-11-2009 00:00


sex

Vrei sa fie mereu numai cu gandul la tine si sa nu mai existe un altul pentru ea decat tu?! Atunci invata sa fii un cavaler! Chiar daca moda barbatilor atenti pare sa fi trecut de ceva vreme, femeile prefera, totusi, sa aiba alaturi un gentleman.

Femeile, indiferent de statutul social pe care il au, sunt pe loc cucerite de un barbat care stie sa se comporte atat in societate, cat si acasa.

Deschide-i usa atunci cand coboara din masina, ajut-o sa-si puna haina pe ea cand iesiti in oras sau plecati dintr-un local - sunt doar cateva dintre detaliile care conteaza pentru o femeie.

Un barbat care face astfel de lucruri va parea unul puternic si sigur pe el, un barbat care stie ce are de facut atat in lume, cat si in dormitor! Si de ce altceva mai e nevoie pentru a atrage atentia unei femei?!

Daca va petreceti dimineata acasa, fa-i o surpriza - pregateste micul dejun si, din cand in cand, incearca sa o astepti cu cina gata pentru a fi servita. Asa cum ea are grija de tine, asa ar trebui si tu sa-i arati cat de mult o apreciezi, plus ca facandu-i o astfel de surpriza rasplata va fi pe masura.

Citeste mai mult pe www.intimatemedicine.com!

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO