Un sfert dintre britanicele peste 35 de ani nu mai fac sex!

Ultima actualizare: 04-05-2012 07:29
sex

28% dintre femeile din Marea Britanie sunt abstinente din punct de vedere sexual, arata un studiu recent. Cel mai mare procent din Regat a fost inregistrat in Scotia, unde 38% dintre femeile peste 35 de ani nu mai fac sex.


Cu toate acestea, psihologul Paula Hall, care lucreaza pentru asociatia caritabila Relate, ce se ocupa cu studierea relatiilor de cuplu, spune ca rezultatul ar putea reflecta doar imensa presiune pe care o resimt femeile atunci cand vine vorba de sex.

Se pare ca, din cauza presiunii mediatice, femeile obisnuiesc sa-si subestimeze viata sexuala, in sensul in care cele mai multe considera ca nu fac sex suficient de des.

Hall spune ca povestile despre activitatea sexuala a vedetelor alimenteaza ideea ca este neaparat sa intretii relatii sexuale frecvente, cand realitatea este ca viata profesionala afecteaza libidoul multor femei.

In acest fel, s-a ajuns la asteptari peste masura, cum ca toata lumea face sex de trei-patru ori pe saptamana, cand, de fapt, nu este deloc asa. Aceasta falsa impresie ar fi putut sa le determine pe femei sa raspunda ca nu fac sex deloc, pe cand, multe intretin de fapt relatii sexuale, chiar daca ocazional .

La sondajul realizat de postul tv Sky Real Lives au participat 745 de femei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO