A vrut sa o jefuiasca, dar a ajuns sclavul ei. Sexual!

14-04-2009 00:00


catuse

O coafeza din Rusia a devenit din victima, infractoare! Un hot care a incercat sa o jefuiasca la salonul la care lucra a devenit obiectul... pasiunilor ei fierbinti.

Hotul a patruns in subsolul unde se afla salonul la care lucra eroina noastra. Incerca sa fure ceva bani, dar nu prea i-a mers, desi era inarmat. In acel moment, in salon se aflau doua coafeze si un client.

Una dintre femei, care a luat lectii de judo si taekwondo, l-a spulberat pur si simplu pe barbat cu o lovitura. L-a legat bine cu prelungitorul de la un aparat de uscat parul si le-a spus celorlalti ca va suna la politie.

Numai ca... n-a facut-o! Dupa ce si-a terminat orele de lucru, s-a dus glont la barbat si l-a dezbracat! Nu s-a oprit aici si i-a dat sa inghita cu forta cateva tablete de Viagra.

Nici asta nu a fost tot. Coafeza l-a legat de maini cu curele roz si l-a violat timp de trei zile!

Pana la urma, i-a dat drumul, iar hotul s-a dus direct la politie si a acuzat-o ca, din cauza nebuniilor sexuale, penisul sau a avut de suferit. Mai precis, ceva s-a rupt acolo.

"E ridicol. Am facut sex de vreo doua ori. I-am cumparat jeansi noi, i-am dat sa manance in fiecare zi si 25 de dolari inainte de a-i da drumul", se apara coafeza, care l-a dat si ea in judecata pe hot.

Judecatorii le-au intentat proces amandurora.

Sursa: mosnews.com

Tags: sex, curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO