Povestea șocantă a unei sclave sexuale, vândută de propriul iubit. ”Mi-am dorit să mor”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
sclava sexuala
The Independent

Sara se pregătea să devină avocat când a fost luată de traficanții de carne vie din Albania și transformată în sclavă sexuală. La un an după ce a scăpat de călăii săi, i-a fost refuzat azilul în Marea Britanie.

Într-un interviu acordat publicației The Independent, Sara a povestit că gândul întoarcerii sale în țara care a condamnat-o o umple de groază.

Am fost dată ca pe o datorie. Mi-am dorit să mor”, spune Sara, o tânără albaneză în vârstă de 20 de ani. ”Când am venit aici a fost o ușurare, dar sunt îngrozită să mă întorc. Mă tem că voi trece prin același lucru”, a continuat aceasta.

Tânăra nu intenționa să vină în Marea Britanie și spera să devină avocat în țara sa natală. În urma unor incidente în care a fost manipulată de un grup pe bărbați, ei i-au fost tăiate aripile.

Calvarul fetei a început când a avut 13 ani, atunci când profesorul ei a încercat să o violeze. Ulterior, ea a devenit rușinea familiei. Unchiul ei a încercat să o omoare, învinuind-o că ”seduce bărbații”, în ciuda faptului că era doar o copilă.

În ciuda tuturor impedimentelor, care au dus-o de multe ori cu gândul la sinucidere, Sara a reușit să obțină o diplomă de licență și a început să lucreze pentru marile companii financiare de la ea din țară. Până când tatăl ei i-a aranjat o căsătorie.

Nu am vrut să mă logodesc”, spune Sara. ”Întotdeauna am crezut că este mai bine să ai o carieră și apoi să te căsătorești. Dar când tatăl meu a aranjat asta a trebuit să accept, mai ales că eram o rușine pentru familie”, a mai povestit victima.

Imediat după logodnă, iubitul i-a propus să se mute în Italia. Ajunși acolo, bărbatul a dat-o ca pe o ”datorie” unei bande criminale.

Voia să-și salveze viața, așa că a vândut-o pe a mea. Îi datora bani”, spune victima.

Toată speranța unei vieți normale a fost spulberată, când a fost dată spre exploatare. Ea a fost vândută unei bande și folosită ca sclav sexual.

"Am fost blocată într-o casă din Milano, din noiembrie 2014 până în iulie 2016", își amintește Sara.

Sara a reușit să scape, după ce s-a împrietenit cu o altă femeie de acolo, cu care reușea să comunice fără ca membrii grupării să le înțeleagă, deoarece ele știau și spaniolă și engleză.

Ajunsă în Marea Britanie, Sara a fost ajutată de membrii unei organizații non-guvernamentale, însă acum este tot mai aproape de momentul în care va fi trimisă înapoi în țara de origine, deoarece Marea Britanie au refuzat să-i ofere azil.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO