Sexul cu colegii de munca: te tenteaza?

19-07-2010 00:00


sex

Pentru ca iti petreci cea mai mare parte a timpului la munca, iar relatiile colegiale au tendinta sa se transforme treptat in prietenii din ce in ce mai stranse, sansele ca un coleg de munca sa-ti starneasca apetitul sexual sunt foarte mari.

 

Totusi, exista o limita la care trebuie sa te gandesti. Odata ce ai depasit-o, nu mai exista cale de intoarcere.

Esti toata ziua la serviciu, unde glumesti si flirtezi nevinovat cu colegii de „suferinta”. Aveti aceleasi nemultumiri si aceleasi subiecte de discutie. Asa se face ca seara vrei sa iesi la o terasa pentru a te relaxa si, evident, colegii tai sunt primii la care te gandesti.

De aici pana la sex nu mai este decat un singur pas. Odata ce ajungeti in afara locului de munca, flirtul devine mai evident si mai lipsit de inhibatii, pana ce sfarsiti amandoi in pat, intr-o partida pasionala de sex.

Urmatorul scenariu va defineste povestea: fie va fi una fericita, fie se va transforma intr-o drama. In cel mai bun caz, sexul a fost grozav si abia astepti sa ajungi a doua zi la munca.

Pe de alta parte, daca lucrurile nu au functionat cum trebuia, singurul lucru la care te poti gandi a doua zi este cum sa faci sa chiulesti de la munca. Uite care sunt cele mai urate scenarii care ti se pot intampla:

Dezastrul numarul 1: Sexul a fost groaznic, dar a doua zi trebuie sa lucrati la un proiect impreuna. Indiferent ce s-a intamplat intre voi, a doua zi va trebui sa va purtati amandoi cat se poate de normal. Si cu siguranta nu ai chef sa te priveasca senzual, nu-i asa?

Vezi ce alte dezastre se pot intampla daca faci sex cu colegii!
 

Sursa: perfecte.ro

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO