"Am sa o invat pe fiica mea sa-si vanda trupul". O mama pe care niciun om din lume nu o intelege

Dată publicare: 22-07-2012 16:33
Dată actualizare: 01-11-2012 01:35


Becky Adams

O femeie de 45 de ani, mama a doua fete, are o conceptie despre viata cel putin bizara si vede viitorul fiicei mai mici intr-un fel la care toate celelalte mame din lume refuza sa se gandeasca.

Becky Adams a povestit intr-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun ca si-a dat acceptul ca fiica ei de 16 ani, Emilia, sa devina prostituata in ziua in care va deveni majora.

Becky a lucrat ca prostituata in bordel si spune ca de-a lungul anilor a inteles ca nu e nimic degradant in a face aceasta meserie.

Daca fiica mea decide sa faca aceasta meserie, eu o voi indruma sa devina o dama de companie pentru inalta societate. Societatea poate sa o judece, insa eu cred ca prostitutia este o profesie onesta. Mai curand as lucra ca dama de companie decat ca bancher”, a spus Becky.

Emilia, care inca studiaza si lucreaza part-time pentru un magazin si un show room auto, a spus ca “nu am nicio problema sa fac sex cu strainii si nu cred ca e gresit ca femeile sa-si vanda corpul”. De asemenea, tanara a spus ca nu regreta ca si-a pierdut virginitatea la 14 ani.

Becky Adams a spus ca a fost crescuta de parinti foarte severi si din cauza multiplelor interdictii a devenit o adolescenta rebela. A inceput o relatie cu un fost puscarias, doar pentru a-si infuria parintii. S-a despartit de acesta dupa zece ani.

Ramasa fara niciun sprijin financiar si cu o fiica in intretinere, Becky a fost nevoita sa urmeze cel mai usor drum pentru a obtine bani si s-a dus sa lucreze la bordel.

Intre timp a nascut-o pe Emilia, pe care a crescut-o impreuna cu colegele din bordel. "Oricat de ciudat pare ce spun, aceste femei sunt cinstite, isi castiga existenta corect, fara a insela pe cineva. Prostituatele fac bine oamenilor, ofera consolare, nu ranesc pe nimeni", a mai spus Becky.

 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO