Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Doamnelor, ati folosi pastile pentru cresterea apetitului sexual?

sex

Pot femeile sa se excite daca inghit un anumit tip de pastila, la fel ca barbatii? Sau medicina nu poate influenta in niciun fel apetitul sexual feminin?
 


Numeroase companii farmaceutice se lupta pentru a scoate pe piata pilula minune, care sa le ajute pe femei sa se excite mai des si mai repede. Acest lucru le-ar aduce un profit enorm. Insa sunt numerosi sceptici, care nu cred ca un astfel de medicament ar ajuta intr-adevar sexul slab.

In 2004, un tratament revolutionar avea sa intre pe piata: este vorba de un plasture cu testosteron, menit sa creasca apetiul sexual al doamnelor si domnisoarelor. Insa medicamentul a fost considerat periculos pe termen lung si a ramas neaprobat.

Intre timp, in laboratoare au inceput sa fie testate alte doua tratamente: flibanserin, o molecula care actioneaza asupra sistemului nervos si bremelanotide, un medicament care poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati, sub forma unui spray nazal.

"Aceasta pilula actioneaza asupra hipotalamusului, adica asupra regiunii din creier implicata in procesul de excitare la ambele sexe", a declarat Carl Span, reprezentant al companiei farmaceutice care testeaza bremelanotide.

Totul despre sex: cum sa iesi din criza sexuala?

Ce este excitarea?
La barbati, excitarea se traduce prin erectie. La femei insa, cercetatorii cred ca ar fi echivalenta cu cresterea apetitului sexual.

Din punct de vedere tehnic, excitarea si apetitul sexual crescut nu sunt unul si acelasi lucru. Practic, termenul de excitare se refera la starea fizica optima pentru sex: penisul este in erectie, vaginul este lubrifiat, ritmul cardiac creste, iar vasele de sange se dilata. In timp ce excitarea este vizibila cu ochiul liber, apetitul sexual este o notiune mai vaga, careia multi incearca sa-i gaseasca o definitie si, eventual, un stimulent.

Nu toata lumea crede ca medicina poate actiona asupra apetitului sexual. Ideea ca femeile pot face rost peste noapte, cu ajutorul unei pastile, de apetit sexual este dezbatuta de numerosi cercetatori. Insa aceasta teorie este foarte atragatoare pentru companiile farmaceutice, care incearca sa-si vanda marfa.

Afla care sunt primele semnale inainte sex.


 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 27 Februarie 2009
Citeste mai multe despre: sex, erotic, viagra pentru femei,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed