Un medic sustine ca cele mai multe femei sunt nemultumite in cuplu. Ce se intampla cu 45 la suta din barbati

Ultima actualizare: 26-04-2014 07:08
sex

Este intrebarea pe care si-o pun foarte multe persoane, mai ales cele care sunt intr-un cuplu, insa prea putine stiu raspunsul.

Un medic specializat in sanatatea sexuala sustine ca dupa studii aprofundate poate sa afirme ca cele mai multe cupluri fac sex de doua sau de trei ori pe saptamana. Insa foarte multi barbati nu sunt capabili sa isi satisfaca partenerele, pentru ca actul dureaza prea putin, sustine dr. Harry Fisch.

Urologul, de la Spitalul Presbiterian din New York, spune ca 45 la suta din barbati ajung la orgasm in primele doua minute ale actului sexual, ceea ce inseamna ca se intampla prea repede pentru femei. Dr. Harry Fisch afirma ca majoritatea femeilor au nevoie de 5 pana la 7 minute pentru a ajunge la orgasm, potrivit nerve.com.

Medicul mai spune ca barbatii de varsta medie au pana la 11 erectii pe zi si ca tineri ar putea sa faca sex de mai multe ori in 24 de ore, insa acest lucru nu se intampla in foarte multe cazuri.

Dupa studii facute pe parcursul mai multor ani, dr. Fisch spune ca tinerii care au intre 20 si 30 de ani fac sex o data la trei zile, insa persoanele care au intre 30 si 50 de ani fac sex cel mult de doua ori pe saptamana. Cuplurile casatorite, care trec de varsta de 50 de ani, fac sex mai putin de o data pe saptamana.

La inceputul unei relatii, viata sexuala a unui cuplu este foarte activa, insa, in timp, relatiile intime se mai tempereaza.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO