Transsexualul gravid marturiseste ca face sex "aproape ca un barbat"

25-11-2008 00:00


Thomas Beatie

Acum mai bine de un an, invitat la emisiunea Larry King Live, transsexualul Thomas Beatie a povestit cum a ramas insarcinat de doua ori, dar si cum face dragoste cu... sotia.

Thomas Beatie a fost initial femeie. Acum trece printr-un proces de transformare a tuturor organelor sale. Datorita hormonilor, Thomas spune ca acum "clitorisul lui e aproape ca un penis". Asta inseamna ca poate face dragoste aproape ca un barbat cu sotia sa.

Cuvintele lui Thomas l-au lasat masca pana si pe prezentatorul Larry King. Ceva mai devreme in emisiune, transsexualul a povestit cum a ramas insarcinat cu ajutorul unui donator si cum si-a injectat sperma singur, cu o seringa, chiar la domiciliu.

Dupa nasterea primei lor fetite, Thomas si Nancy au apelat la acelasi donator pentru al doilea si al treilea copil.

In cuplu, Thomas a fost cel care a vrut sa ramana gravid, pentru ca Nancy facuse histerectomie si nu au vrut sa apeleze la adoptie.

Intr-un clasament online al celor mai ciudate persoane din lume, Thomas Beatie a ocupat locul doi, imediat dupa Michael Jackson.

Pe 30 august “Happy Hour” intra in cel de-al treilea an de existenta odata cu debutul noului sezon de la Pro Tv, iar startul il va da chiar in prima editie povestea primului barbat din lume care a nascut! Thomas Beatie, cunoscut drept primul barbat din lume care a ramas... insarcinat, vine in Romania, in exclusivitate pentru Pro Tv, la invitatia emisiunii “Happy Hour”.

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO