Topul celor mai cunoscuti sani din lume!

14-05-2009 00:00


Naomi Campbell

Fie ca si-au dorit sa le vedem nurii, fie ca s-a intamplat din greseala, cert este ca nu de putine ori vedetele si-au aratat “podoabele” publicului.

 

1. Pamela Anderson – a aparut de fiecare data cand a avut ocazia topless, fara sa se tema de faptul ca la un moment dat ar putea sa plictiseasca. Dar sanii ei raman, fara doar si poate, unii dintre cei mai cunoscuti.

2. Paris Hilton – exista oare cineva care sa nu-i fi vazut nurii? O lume intreaga a intrat pe net sa o vada in celebra caseta porno facuta publica de un fost iubit.

3. Kate Moss – nu trebuie sa-i fi fost prea greu sa faca topless pe plaja dupa atatia ani de modelling, in care a trebuit sa se dezbrace de nenumarate ori.

4. Britney Spears – sanii dezgoliti ai divei au fost pe prima pagina a tabloidelor la fel de des ca melodiile ei. Sa zicem ca e adepta zicalei “ totul la vedere”.

5. Naomi Campbell – am stabilit deja ca in cariera de model dezbracatul e la ordinea zilei, dar pentru Naomi pare sa se fi transformat intr-un stil de viata, la cat de des a tinut sa-si arate sanii.

6. Keira Knightley – faptul ca actrita are sanii mici nu a impiedicat-o sa-i arate pe micul sau marele ecran de fiecare data cand s-a ivit ocazia.

7. Angelina Jolie - nu s-a jenat sa-si arate goliciunea inca de la inceputul carierei de actrita. Asta sa fi fost secretul succesului ei?!

8. Rihanna – nu putea sa lipseasca din top, mai ales dupa imaginile postate pe internet.

9. Tara Reid – atunci cand, din greseala sau… nu o bretea de la rochie a picat, o lume intreaga a putut sa-i admire sanul stang.

10. Salma Hayek – imaginile in care actrita alapteaza un nou-nascut in Sierra Leone au facut inconjurul lumii.

11. Kate Winslet – secventa din Titanic in care actrita pozeaza nud a ramas si acum in topul celor mai preferate nuduri.

12. Janet Jackson – cine nu-si mai aminteste secventa in care “din pura intamplare” actrita a ramas cu un san dezvelit in timpul unui duet cu Justin Timberlake?!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO