Tinerii au descoperit un nou mod de a face sex. Cat de intimi sunt adolescentii de astazi

Dată publicare: 19-01-2012 12:39
Dată actualizare: 02-11-2012 16:54


tineri, adolescenti

Multa vreme tinerele cupluri si-au aratat devotamentul si afectunea prin diverse modalitati: biletele, schimbandu-si diferite obiecte personale cum ar fi inele sau bratari.

Insa era digitala a dat nastere unui obicei mult mai intim. A devenit la moda in randul tinerilor sa-si exprime afectiunea unul fata de celalalt impartasindu-si parolele de e-mail, Facebook sau alte conturi on-line.

Uneori, fetele si baietii chiar isi creaza parole identice si isi permit unul altuia sa citeasca e-mail-urile si mesajele personale. Ei stiu ca asta implica riscuri pentru ca in cazul in care o relatie s-ar finaliza, cele doua persoane ar putea ajunge sa-si faca rau folosind secretele unul impotriva celuilalt, insa sunt dispusi sa-si asume acest risc.

Top 9 intrebari penibile despre sex. Uite cele mai jenante curiozitati ale adolescentilor

Este o dovada de incredere”, a spus Tiffany Carandang, o eleva de la un liceu din San Francisco, care a schimbat parolele cu prietenul ei. “Nu am nimic sa-i ascund si nici el mie. Stiu ca niciodata nu va face nimic care sa-mi strice reputatia”.

Rosalind Wiseman, care a studiat felul in care adolescentii utilizeaza tehnologia si este autoarea cartii “Queen Bees and Wannabes”, in care parintii sunt sfatuiti cum sa-si ajute fetele sa supravietuiasca adolescentei, spune ca schimbul de parole este similar sexului.

“Schimbul de parole este perceput ca fiind interzis pentru ca este, in general, descurajat de adulti si implica vulnerabilitate, la fel ca si in cazul sexului”, a spus Rosalind Wiseman.

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO