S-a descoperit ingredientul minune care te face invincibil in pat

Dată publicare: 20-06-2011 09:43
Dată actualizare: 21-10-2012 22:20


sex

Este o planta folosita ca mirodenie in special in bucataria indiana, dar, mai nou, studiile au aratat ca are un efect extraordinar in viata sexuala a barbatilor.

Este vorba despre schinduf, o planta folosita in bucatarie si in medicina. Semintele de schinduf se folosesc in tarile asiatice drept condiment: fie uscate, adaugate in amestecuri traditionale (curry), fie incoltite ca o verdeata picanta, in salate.

Yahoo@chuck.norris. Schimarea Internetului transforma un banc in realitate

Desi este intrebuintat inca de pe vremea egiptenilor, pentru tratarea febrei, cercetatorii australieni de la Centrul de Medicina moleculara din Brisbane au descoperit abia acum efectul de afrodiziac pe care schinduful il are asupra libidoului barbatilor.

Iata subiectele de la Evaluarea Nationala, date astazi. Proba la Limba Romana

Potrivit studiului realizat de oamenii de stiinta, planta-minune a imbunatatit cu pana la 28% performantele sexuale ale barbatilor care l-au consumat timp de 6 saptamani. 60 de barbati cu varste intre 25 si 52 de ani au fost folositi pe post de "cobai", iar rezultatele sunt absolut incredibile, sustin cercetatorii.

Ea cu abdomenul distrus, el impecabil la 50 de ani. Cel mai neobisnuit cuplu de la Hollywood. FOTO

Semintele de schinduf contin saponina, substanta care stimuleaza productia de hormoni masculini, inclusiv de testosteron.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO