Cele mai fierbinti filmari cu vedete, direct din dormitor!

29-12-2009 00:00


Paris Hilton

Va mai amintiti ce valva s-a iscat in anii '90, cand a aparut caseta in care Pamela Anderson si sotul de atunci Tommy Lee se dadeau in spectacol? In ultimii 10 ani, show-ul a devenit obisnuinta.

 

 In 2004, pe vremea cand Paris Hilton avea doar 19 ani si inca nu devenise starleta de azi, un prieten a inregistrat nebuniile dintr-o camera de hotel. Mai tarziu, filmarea, care cuprindea scene... orale, cu bule si tot felul de lucruri mai mult decat intime, a primit numele de "1 Night in Paris" ("O noapte in Paris").

Dorit de multe femei, gata sa cada la picioarele durului cu privire patrunzatoare, Colin Farrell a avut si el aventura lui filmata, in 2003, alaturi de fosta prietena Nicole Narain. Caseta a aparut in presa in 2005, dar actorul a obtinut in justitie dreptul sa nu fie difuzata. Filmarea de 14 minute a aparut din nou in 2006, dar a fost inca o data interzisa.

Fostul solist de la trupa Limp Bizkit, Fred Durst n-a fost prea fericit in 2005, cand un hacker i-a spart computerul si a dat publicitatii o filmare in care acesta facea sex cu un model. Si Durst a apelat la justitie.

De tavalugul casetelor porno nu a scapat nici fostul star din serialul TV "Salvati de clopotel", Dustin Diamond. Interpretul lui Screech a fost protagonistul unei filmari in 2006. La inceput, s-a pretins lezat de intamplare, dar impresarul sau a declarat ca... spera ca asa sa ii creasca cota.

Recent, un alt mascul dorit si-a aratat latura ceva mai indrazneata din dormitor. Eric Dane, doctorul Mark Sloan sau McSteamy din serialul TV 'Anatomia lui Grey", e cel care a aparut intr-o filmare in august 2009. Era cam gol, iar in cada apartamentului sau se aflau si nevasta Rebecca Gayheart, si o fosta Miss Teen USA, Kari Ann Peniche.

Portret: Vedete si casete

 

 

Sursa: huffingtonpost.com

VIDEO PROTVPLUS.RO