Cele mai ciudate "partenere" de sex!

15-10-2008 00:00


manechin sex

Sunt oameni care nu sunt multumiti de jucarioarele care sunt in sex-shop-uri, asa ca apeleaza la "partenere" sex cat mai ciudate.

Gardul

Ideea i-a venit unui barbat de 26 de ani care a fost arestat dupa ce a incercat sa faca sex cu un gard ce imprejmuia un parc din Londra. Acesta a declarat doar ca era beat.

Papusa

Cel care a apelat la papusa nu si-a vazut partenera ca pe o jucarie, dar totusi a apelat la aceasta, fiind considerata cea mai buna alternativa.

Bicicleta

Rober Stewart a fost surpins de doua femei de serviciu in timp ce incerca sa faca sex cu o bicicleta. Acesta nu a fost acuzat pentru ca nu exista o lege care sa interzica fapta sa.

Manechinul

Manechinele sunt fanteziile tuturor barbatilor, dar cele de plastic sunt mai convenabile ca nu plang daca nu sunt satisfacute.

Aspiratorul

Multi barbati apeleaza la aceasta metoda de satisfacere, dupa care sustin ca au vrut doar sa isi curete pantalonii si sa nu uitam ca mai se si ranesc.

Cadavrul

Desi pare ingrozitor, trei tineri au dezgropat un cadavru si au facut sex cu el. Se pare ca pe unii ii excita aceasta idee.

Masina

Foarte multi barbati isi iubesc masinile, dar de la iubire pana la a le considera partenere sexuale e cale lunga. Totusi un american iubeste sa faca sex cu masinile. El a avut prima relatie sexuala la 15 ani si are la activ peste 1000 de "partenere".

Capra

Nu este vorba de pozita de sex, ci de animal. In prezent sunt multe cazuri de zoofilie si majoritatea proprietarilor sunt revoltati de cei care abuza de animalele lor si le cer despagubiri.

Stalpul de iluminat

Un barbat de 32 de ani a fost arestat pentru ca stimula un act sexual cu un stalp de iluminat. Inculpatul a fost eliberat pe cautiune.

Masa

Un american a fost acuzat de mai multe ori pentru indecenta dupa ce a incercat sa face sex cu masa si nu pe masa.

Sursa: Libertatea

VIDEO PROTVPLUS.RO