Luna Nouă din 8 mai 2024. Zodiile pentru care urmează noi începuturi, dar și încheieri de etape

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Nouă impactează una dintre cele doisprezece case astrologice și este asociată cu începerea unor etape noi de viață.

Este un moment favorabil să reflectăm la ce ne dorim să schimbăm. Domeniul în care începem un nou ciclu se va încheia peste șase luni, când va avea loc Luna Plină din zodia Taur.

Arhetipul Taurului este despre sistemul de valori, putere și resurse interioare, instinct de supraviețuire, nevoia de siguranță emoțională și materială.

Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, anunță noi începuturi și este un moment prielnic, în care fiecare ar trebui să se gândească la ce este important în momentul de față, să lase în urmă ceva pentru a evolua. De obicei Luna Nouă anunță începuturi, însă Luna Nouă din zodia Taur ar putea anunța un sfârșit și trecerea către o altă etapă a vieții, mai ales dacă nu ne mai regăsim într-o anumită situație. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care poate aduce evenimente neașteptate, bruște și răsturnări de situație.

Pe de altă parte, fenomenul astrologic formează un aspect de susținere cu Saturn, seniorul karmei, în tranzit prin zodia Pești, care ridică un văl în unele cazuri sau întărește o concluzie, convingerea că drumul pe care alegem să mergem este cel care ne va aduce siguranță, stabilitate și ne va îndeplini nevoile.

Citește și
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă din Taur pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Taur aduce beneficii financiare, începerea unei noi etape în regimul banilor, pe care nativii îi câștigă din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Posibil Berbecii să obțină o colaborare, care să le aducă stabilitate financiară. De asemenea, au nevoie și de stabilitate emoțională, vor analiza o situație, care îi frământă de ceva timp și vor lua o decizie surprinzătoare.

Taur/ Ascendent în Taur

Pe nativii Taur, Luna Nouă din zodia Taur îi vizează în mod personal, pentru că se formează în casa personalității și vor căuta să-și dea seama ce nevoi au, să lase în urmă o situație de viață, în care nu se mai regăsesc, pentru a începe o nouă etapă. Este un moment favorabil să se gândească la ce-și doresc ei și nu ceilalți. Fenomenul astral scoate în evidență propriile nevoi și dorințe.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Taur le activează casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului și este un moment bun să lase în urmă ceva ce îi ține în loc și care nu mai intră în acord cu credințele lor. Gemenii au susținere din astral și dacă vor reuși să se desprindă de ceva toxic, ca este partener, job sau o situație, vor reuși să meargă pe un drum nou, care să le aducă acea stabilitatea de care au nevoie.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Taur le activează sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, sfera planurilor de viitor și este posibil să înceapă o etapă nouă, să apară surprize într-o relație de prietenie sau într-un parteneriat, într-o colaborare cu cineva apropiat. Schimbarea este susținută de un aspect din care face parte și Saturn, din casa credințelor, convingerilor și adevărurilor personale, care nu mai coincid cu cele ale prietenilor.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Taur le activează casa carierei și reputației profesionale, unde este posibil să apară răsturnări de situație sau evenimente neașteptate. Contextul astral este susținut de către Saturn, care poate aduce stabilitate financiară într-o activitate profesională nouă, care să îndeplinească nevoile lor.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Taur le activează sectorul călătoriilor, relației cu străinătatea, perfecționarea și schimburile de experiență profesională, credințele și convingerile, dar și direcția în viață. Este un moment favorabil pentru setarea unor obiective, care să întrunească nevoile nativilor privind lărgirea orizonturilor prin cunoaștere sau călătorii.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Nativilor Balanță, Luna Nouă din zodia Taur le activează casa transformărilor profunde, relației și vieții intime, dar și a administrării banilor proveniți din alte surse decât salariile. Au loc noi începuturi și Balanțele pot surprinde prin decizii neașteptate, prin începerea unei etape, care să le îndeplinească nevoile emoționale sau materiale.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Taur le aduce noi începuturi în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate și decizii bruște, care să schimbe cursul unei relații, să se așeze pe alte baze sau să se încheie, dacă nevoile nativilor nu sunt îndeplinite.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nativilor Săgetător, Luna Nouă din zodia Taur le deschide noi începuturi în sectorul muncii, și sănătății. Săgetătorii pot avea parte de surprize neașteptate în activitățile profesionale sau în relațiile cu cei cu care lucrează. De asemenea, pot face schimbări majore, care să fie în beneficiul lor, pentru că sunt susținuți din planul astral.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Taur anunță etape noi în sectorul iubirii, romantismului, copiilor, proiectelor creative și pasiunilor, unde este nevoie de un nou început. Uranus poate aduce evenimente bruște și neașteptate și primește susținere de la Saturn, din casa comunicării și informațiilor. Capricornii s-ar putea să se gândescă la o relație pe termen lung, să intenționeze să schimbe situația actuală.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Nativilor Vărsător, Luna Nouă din zodia Taur le activează sectorul familiei, rădăcinilor, părinților și spațiului de locuit, unde sunt invitați să înceapă etape noi. Posibil să apară evenimente neașteptate în raport cu familia, o mutare, tranzacție imobiliară. Fenomenul astral este susținut de Saturn.

Pești/ Ascendent în Pești

Nativilor Pești, Luna Nouă din zodia Taur le activează sectorul comunicării, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Uranus face parte din contextul astral și vine cu informații neașteptate, care să îi determine pe nativi să fie mai atenți la nevoile lor. Contextul astral este susținut de către Saturn din casa personalității, care îi ajută să se concentreze pe lucrurile importante din viața lor.

Articol recomandat de sport.ro
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Citește și...
Cinci alimente care pot duce la umflarea picioarelor. Le consumăm aproape zilnic
Cinci alimente care pot duce la umflarea picioarelor. Le consumăm aproape zilnic

Deși există multe cauze diferite pentru umflarea picioarelor și gleznelor, există cu siguranță alimente care pot provoca acest lucru, arată un medic pentru Parade.

 

Un bărbat a „întinerit cu 10 ani” după ce a petrecut 93 de zile pe fundul Atlanticului | FOTO
Un bărbat a „întinerit cu 10 ani” după ce a petrecut 93 de zile pe fundul Atlanticului | FOTO

Un bărbat a petrecut 93 de zile într-o capsulă compactă scufundată în Oceanul Atlantic. După această experiență, el spune că s-a simțit „mai tânăr cu 10 ani”.

 

Trandafirii „Hocus Pocus”. Specia de flori care a făcut furori în toată țara. Își schimbă culoarea ca prin magie
Trandafirii „Hocus Pocus”. Specia de flori care a făcut furori în toată țara. Își schimbă culoarea ca prin magie

Centrul orașului Vaslui a prins culoare în acest weekend, la o sărbătoare a florilor. Producători din toată țara au expus sute de plante, unele dintre ele cu totul speciale, cum ar fi menta cu aromă de ciocolată, sau trandafirii „Hocus Pocus”.

 

Recomandări
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin:
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin: "Nu există panică! Nimeni nu fuge"

La 50 de kilometri spre nord, forțele ruse invadează din nou. Dar în Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, viața continuă sub amenințarea atacurilor rusești, informează CNN. Nimeni nu se teme trupele lui Putin. 

Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european
Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european

Într-una dintre halele închiriate de o companie austriacă, lângă București, milioane de pachete cu haine și încălțăminte sunt depozitate, urmând ca, atunci când sunt comandate de clienții români, dar și străini, să plece direct spre ei.

 

Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit "prost" sau "ratat" într-un duel la distanță

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători a armelor.