Amy Winehouse dezvaluie. Casatoria ei era bazata pe sex!

24-11-2008 00:00


Amy Winehouse

Amy Winehouse e sigura ca mariajul cu Blake Fielder-Civil a insemnat doar sex. Si, cum domnul are acum alte preocupari cu o blonda model, cantareata a declarat casatoria terminata.

Amy si-a spus toate pasurile legate de mariaj, dar a confirmat si ca Blake s-a consolat deja cu modelul german Sophie Schandorff.

"S-a terminat. Nu mai exista cale de intors. Oricum nu ar fi durat. Am fost impreuna doar pentru sex. Mi-a placut la nebunie, asa cum nu mi-a placut de nimeni. Dar nu e de-ajuns asta, nu?", a marturisit cantareata.

Apropiatii lui Amy au fost luati prin surprindere de atitudinea ei, pentru ca pare sa accepte destramarea casniciei. In plus, cantareata a facut dezvaluiri incendiare despre aventurile ei lesbiene si despre triunghiurile amoroase cu Blake.

Un prieten al cuplului i-a comparat cu niste animale. Sexul in trei era initiat, se pare, de Blake, dar Amy accepta intotdeauna, pentru ca "asta ii excita". Tot el a spus ca ajunsesera sa faca "lucruri care nu pot sa fie descrise in ziar".


Sursa: News of the World

Tags: amy winehouse, sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO