Un cuplu a decis sa aiba o casnicie deschisa vreme de un an. Ce au descoperit sotii la finalul perioadei de "promiscuitate"

26-07-2015 12:17


cuplu britanic, casnicie deschisa

Un experiment facut de doi soti britanici s-a terminat cu consecinte foarte neplacute pentru relatia lor.

Robin Rinaldi, o respectabila doamna de 50 de ani din Marea Britanie, a publicat recent o carte in care dezvaluie secretul casniciei sale. Dupa 17 ani petrecuti alaturi de sotul sau, Scott Mansfield, Robin a descoperit ca din cuplul lor ajunsese sa lipseasca complet pasiunea.

Desi primise o educatie traditionala, ea si-a convins sotul sa fie de acord cu o casnicie deschisa. Timp de cateva saptamani au negociat impreuna regulile acestei relatii: sa nu se indragosteasca de parteneri, sa nu faca sex neprotejat sau cu prieteni comuni. Robin a inchiriat apoi un mic apartamnent in care statea de luni pana vineri, intorcandu-se la sotul ei in week-end-uri.

A postat apoi un anunt pe un site de intalniri online: ‚Trebuie sa fii de incredere, destept si bun atat la conversatie, cat si la pat. Ne putem intalni de cel mult 3 ori, deoarece nu imi permit sa ma implic emotional”. Robin spune ca si-a gasit a doua zi casuta de mail plina – iar in opinia sa, ceea ce i-a atras pe barbati nu a fost poza ei, ci faptul ca le oferea o relatie strict sexuala. Printre iubitii ei pe termen scurt s-au numarat un avocati, un programatori, un scriitor – de care era cat pe ce sa se indragosteasca - si chiar un astrolog.

Britanica recunoaste insa ca aceasta casnicie deschisa a fost o experienta uluitoare si care a facut-o sa isi descopere feminitatea, in vreme ce week-endurile o aduceau cu picioarele pe pamant. „Nu mi-era greu sa ma intorc de la viata mea promiscua de burlacita inapoi la viata conjugala banala. De fapt, abia steptam sa-i pun masa lui Scott, sa ne trezim in pat si sa mergem la plimbare. Dar luni dimineata, eram gata sa ma intorc la lungul meu sir de iubiti”. Recunoaste insa ca la sfarsitul anului de casnicie deschisa s-a panicat si pentru o luna a trait intr-o comunitate de „meditatie orgasmica”, unde a avut o relatie cu o femeie si facut sex in grup.

O surpriza neplacuta a asteptat-o insa atunci cand anul de libertinaj a luat sfarsit. Sotul ei incalcase regulile si avusese o relatie cu o singura femeie, mai tanara decar el. Robin s-a despartit de Scott si s-a reintalnit cu Alden, scriitorul de care aproape ca se indragostise in anul ei de casnicie deschisa, iar de cinci ani sunt impreuna. Recent, a publicat o carte despre experietentele sale si spune ca, daca s-ar intoarce in timp, ar face totul exact la fel.

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO