Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ginger Devil si Adrian Boureanu. Soti si colegi de serviciu!

Ginger Devil

Ginger Devil si sotul ei Adrian Boureanu demonstreaza ca iubirea nu are granite!

Daca pentru amatorii de filme pline de senzualitate si erotism, frumoasa blonda este Ginger Devil, acasa ea este Georgiana Boureanu, o sotie mai mult de cat devotata si iubitoare!

Viata celor doi soti este mai mult nocturna, dar impaca bine platourile de filmare ale productiilor pentru adulti si gospodaria.

Meseria lor este privita deseori cu retinere. Georgiana si Adi o considera insa un job ca oricare altul si se considera un cuplu de indragostiti obisnuit.

Fantezia si imaginatia lor mentine mereu aprins focul iubirii. Cand simte ca relatia este amenitata de monotonie, Ginger se transforma pe loc intr-o pisica provocatoare sau intr-o asistenta gata sa-i aline iubitului ei sot şi coleg orice suferinta.

 

Sursa: ACASA TV, Data publicarii: 4 Martie 2009
  • 4 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Ginger Devil,

Comentarii(4)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
Andreas Lubitz
© 2014 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed