Daniel Munteanu, fostul adjunct al IPJ Valcea, arestat pentru 29 de zile

Ultima actualizare: 22-09-2012 02:50

Aparatorul legii a ajuns dupa gratii! El este acuzat de zece infractiuni, printre care abuz in serviciu si luare de mita. Politistul a facut recurs impotriva deciziei judecatorilor.

Fost sef al Serviciului de Investigare a Fraudelor Valcea, Daniel Munteanu, ar fi primit aproximativ 75.000 de lei de la niste oameni de afaceri pentru a le proteja afacerile ilicite.

In schimbul banilor, el a intervenit pe langa comisarii Garzii Financiare Valcea, cerandu-le sa favorizeze firmele mituitorilor sai.

Banuind ca ar putea fi urmarit, politistul i-a cerut unui coleg de-al sau sa afle daca este supravegheat. Cand a aflat ca procurorii sunt pe urmele sale, Munteanu a cerut sa iasa la pensie din motive medicale pe data de 29 aprilie.

Judecatorii Curtii de Apel Pitesti au emis pe numele lui Daniel Munteanu un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Fostul ofiter s-a reprezentat singur si a facut recurs, care va fi judecat pana vineri la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!