Ce spune despre el felul in care face dus?!

06-04-2009 00:00


sex

Revista Cosmopolitan a descoperit patru feluri in care se spala un barbat - si ce spune fiecare despre "aptitudinile" lui de iubit.

1. Genul "Wash-and-Go" - barbatii care fac dusuri rapide sunt practici si de incredere - pentru ei, dusul este o necesitate de baza, care trebuie rezolvata la prima ora a diminetii.

"Acest tip adora sa rezolve treburile. Este foarte probabil ca va fi alaturi de tine atunci cand ai nevoie de un masaj la picioare dupa o zi grea", spune psihologul Belisa Vranich

Dezavantajul: nu este prea inventiv. Ideea lui de intalnire romantica este cina si un film. Asa ca daca vrei mai multa aventura in viata ta intima, va trebui sa o initiezi singura.

2. Se spala doar de cateva ori pe saptamana

Acest tip de barbat este un pic imatur. "Face ce vrea, atunci cand vrea" explica Daniel Goldfarb.

Daca esti intr-o relatie cu un barbat care petrece mai mult timp la bar decat sub dus, s-ar putea sa fie nevoie sa-i amintesti de nevoile si dorintele tale. Pe de alta parte atitudinea lui relaxata inseamna ca daca ii explici ca ceva este important pentru tine, mai ales in pat, atunci cu siguranta iti va face pe plac.

3. Face dusuri-maraton

Nu este ceva neobisnuit ca un tip sa petreaca mai mult timp decat de obicei in dus- mai ales daca este stresat. Dar daca in mod constant face dusuri prelungite, la mijloc ar putea fi un secret: narcisismul.

La o intalnire in oras, asteapta de la tine sa-i spui cat de bine arata si va avea nevoie sa-i flatezi orgoliul si in pat.

4. Face cateva dusuri pe zi

Barbatul care face dusuri de mai mult de o data pe zi (sau de doua ori daca merge la sala) nu este doar ingrijit, ci aproape nevrotic.

Acest barbat nu este spontan, asa ca evita sa-i organizezi petreceri surpriza sau calatorii in secret. Din fericire, acest perfectionism iti va aduce numai placere in pat. El este orientat spre detalii si va face tot ce ii sta in putinta pentru a te satisface.

Sursa: Cosmopolitan

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO