Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reţetă de salată boeuf cu carne de vită pentru masa de Crăciun şi Revelion

Salata boeuf este, fără îndoială, un preparat delicios, care nu lipsește de pe masele de sărbători ale românilor.

 

Ingrediente salată boeuf cu carne de vită:

►Jumătate de kilogram carne de vită;

►Trei morcovi;

►Patru cartofi;

►Cinci castraveti murați;

►Șase gogoșari acri;

►O țelină;

►100 grame maioneză;

►Sare.

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în coajă. De asemenea, după ce sunt curățate și spălate, morcovul și țelina se se pun și ele la fiert. Carnea de vita se spală și se pune la fiert în apă cu sare.

Castravetii murați și gogoșarii se taie mărunt și se lasă la scurs pentru puțin timp.

După ce s-au fiert, carnea și legumele se toacă mărunt. Acestea se amestecă într-un castron mare cu gogoșarii și castraveții, se adaugă și maioneza (păstrăm două linguri pentru ornat) și apoi se amestecă bine.

Citește și
sarmale
Cele mai simple reguli alimentare pentru a trece cu bine Sărbătorile de iarnă. Câte sarmale și câtă salată boeuf să mâncăm?

La final, se pune totul pe un platou, se acoperă compoziția cu maioneză și se ornează.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult