Cantareata americana Macy Gray va concerta la Festivalul de Jazz de la Timisoara organizat in iulie

08-04-2013 14:51


macy gray

 Primarul Timisoarei, Nicolae Robu a anuntat astazi participarea artistei Macy Gray, alaturi de David Murray Infinity Quartet la Festivalul Jazz TM, care va avea loc in luna iulie a acestui an, in Piata Victoriei.

 Cunoscuta cantareata americana Macy Gray va concerta la Timisoara pe 7 iulie, insa Nicolae Robu a declarat ca nu stie deocamdata cat va fi onorariul artistei.

Macy Gray este o cantareata, scriitoare, compozitoare si actrita, cunoscuta in intreaga lume pentru vocea ei unica. Premiata GRAMMY, Macy Gray este o adevarata comoara in peisajul muzical. Acest lucru este atestat si de numeroasele colaborari ale artisteicu Bobby Brown , Erikayh Badu, Fatboy Slim, Fergie, Jeff Beck, Justin Timberlake, MosDef, Natalie Cole, Santana, The Black Eyed Peas, Will.I.Am, Zucchero.

Macy Gray a jucat in filme precum: Training Day, Spider-Man, Scary Movie 3, Idlewind, For Colored Girls si Paperboy si si-a oferit muzica pentru coloanele sonore ale: Rush Hour 2, 8 Mile, Chicago si Confessions of a Shopaholic.

Timisoara va avea in aceasta vara un festival de jazz, cu un buget de 160.000 de euro, dintre care 100.000 de euro va fi contributia de la bugetul local, iar restul banilor vor reprezenta sponsorizari.

Prima editie a Festivalului Jazz TM se va desfasura in perioada 5-7 iulie 2013 in Piata Victoriei. Pe scena vor mai urca Richard Bona, Sebastian Spanache Trio, Mario & The Teachers, Iordache.

Pregatirile pentru festivalul de jazz sunt in toi. Cine sunt artistii care vor urca pe scena

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO