O moda care a luat nastere la Paris incepe sa faca furori si la noi! Ce inseamna conceptul "Noapte in Alb"

27-07-2015 14:59


 O modă care a luat naştere la Paris începe să facă furori şi la noi! Este vorba de "Noaptea in Alb", idee care a prins contur la Timişoara, ca "Cina în alb". Cei care au luat parte la petrecere s-au imbracat, din cap până în picioare, în alb.

 Prima "noapte in alb" a fost organizata in urma cu mai bine de 20 de ani, la Paris. Regula spune ca, la dineu, toata lumea trebuie sa poarte tinutã alba.

"Pentru o noapte frumoasa, in alb, pentru eleganta, pentru muzica, pentru atmosfera, pentru prieteni //-Albul ce reprezinta?-Albul? Puritate, gingasie, inocenta.", spune o participanta

MIHAELA MOTISAN, creator de modã: "Toata lumea e foarte bine aranjata si pusa la cel mai mic detaliu si sunt multe tinute extravagante, lumea e indrazneata."

In plus, cei care au participat la eveniment nu au avut doar grija tinutei. Au fost nevoiti sa isi decoreze singuri mesele.

"Pai flori... Altceva sincera sa fiu nu cred ca mai avea loc. Cred ca as fi adus mai multe, un catel alb sa ne inveseleasca", a povestit alta participanta

Si preparatele din meniu au fost speciale.

NATALIA RONCOV, organizator: "Un meniu tipic frantuzesc, cum ar fi piept de rata cu sos de sampanie si deserturi la fel de speciale."

Nu au lipsit nici vinurile fine. Iar atmosfera a fost completata de muzica tematica, ce a imbinat stiluri de jazz, funk si cabaret.

Mirela OLARIU, organizator: "Cu acest eveniment vrem sa promovam bunele maniere, bunul gust, eleganta si totodata sa dezvoltam spiritul civic."

Cina in alb, organizata aseara la Timisoara, a avut si un scop nobil. Cei peste 100 de invitati au facut cate o donatie, iar banii vor ajunge la o asociatie caritabila.

Tags: seara alb,

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57