O moda care a luat nastere la Paris incepe sa faca furori si la noi! Ce inseamna conceptul "Noapte in Alb"

Dată publicare: 27-07-2015 14:59
Dată actualizare: 30-07-2015 00:02


 O modă care a luat naştere la Paris începe să facă furori şi la noi! Este vorba de "Noaptea in Alb", idee care a prins contur la Timişoara, ca "Cina în alb". Cei care au luat parte la petrecere s-au imbracat, din cap până în picioare, în alb.

 Prima "noapte in alb" a fost organizata in urma cu mai bine de 20 de ani, la Paris. Regula spune ca, la dineu, toata lumea trebuie sa poarte tinutã alba.

"Pentru o noapte frumoasa, in alb, pentru eleganta, pentru muzica, pentru atmosfera, pentru prieteni //-Albul ce reprezinta?-Albul? Puritate, gingasie, inocenta.", spune o participanta

MIHAELA MOTISAN, creator de modã: "Toata lumea e foarte bine aranjata si pusa la cel mai mic detaliu si sunt multe tinute extravagante, lumea e indrazneata."

In plus, cei care au participat la eveniment nu au avut doar grija tinutei. Au fost nevoiti sa isi decoreze singuri mesele.

"Pai flori... Altceva sincera sa fiu nu cred ca mai avea loc. Cred ca as fi adus mai multe, un catel alb sa ne inveseleasca", a povestit alta participanta

Si preparatele din meniu au fost speciale.

NATALIA RONCOV, organizator: "Un meniu tipic frantuzesc, cum ar fi piept de rata cu sos de sampanie si deserturi la fel de speciale."

Nu au lipsit nici vinurile fine. Iar atmosfera a fost completata de muzica tematica, ce a imbinat stiluri de jazz, funk si cabaret.

Mirela OLARIU, organizator: "Cu acest eveniment vrem sa promovam bunele maniere, bunul gust, eleganta si totodata sa dezvoltam spiritul civic."

Cina in alb, organizata aseara la Timisoara, a avut si un scop nobil. Cei peste 100 de invitati au facut cate o donatie, iar banii vor ajunge la o asociatie caritabila.

Tags: seara alb,


VIDEO PROTVPLUS.RO