"Veniti repede, se sinucide". Politistii, jandarmii si medicii au trecut de la tragedie la comedie in cateva secunde

Dată publicare: 29-10-2014 17:53
Dată actualizare: 01-11-2014 07:23


"Veniti repede, un barbat ameninta ca se sinucide!" - a fost anuntul unei femei care a alertat politistii, jandarmii si medicii din Timisoara.

Odata ajunsi la fata locului, salvatorii si-au dat seama ca alarma a fost una falsa. Presupusul autor era de fapt un muncitor glumet, care repara niste burlane la mare inaltime. Deranjat din lucru, mesterul si-a pus la bataie cele mai bune poante, pentru a le arata autoritatilor cat de mult iubeste viata.

Nea Neculae lucra de zor pe acoperisul blocului cu 4 etaje din centrul Timisoarei in momentul in care a fost poftit de jandarmi sa coboare. Nu s-a impotrivit, ba chiar s-a bucurat de atentia echipajelor cu zambetul pe buze. Cand medicul de pe ambulanta, o tanara doctorita, l-a luat la intrebari, mesterul si-a pus in valoare si umorul.

Doctorita: Am inteles ca va aruncati.

Neculae Atudorei: Eu? Dar cine v-a spus dumneavoastra?

Neculae Atudorei: Daca nu m-am aruncat 22 de ani, nu ma arunc nici acum.

Doctorita: Dar dumneavoastra nici n-ati vrut sa comunicati cu colegii.

Neculae Atudorei: Eram FOARTE MURDAR PE PANTOFI! Am spus ca ma urc in pod, MA CURAT si...

Cum doctorita l-a dojenit pentru "neglijenta lui", lui Nea Neculae i-a venit o idee si mai buna.

Doctorita: Sa nu mai faceti din astea!

Neculae Atudorei: Stimata domnisoara! Din punctul meu de vedere, eu nu v-am chemat! Eu daca v-as chema, v-as chema pe cont propriu, individual, la o pizza.

Doctorita: Noi am fost solicitati pentru un suicid

Reporter: Si la fata locului ce ati gasit?

Doctorita: La fata locului domnul era pe acoperis si nu comunica...

Neculae Atudorei: ALO! ALO! Vorbiti altfel. Sunt de profesie tinichigiu, executam confectionarea si montarea unor burlane.

Apelul la 112 a venit de la o femeie care l-a vazut pe barbat cum se plimba periculos pe acoperisul blocului de vizavi. Atunci ea a presupus ca omul are ganduri negre.

"E la moda acum sa se tot arunce in cap", a spus un locatar.

"Vecini care n-au de lucru si se ocupa de cum se parcheaza masinile, cine e pe casa si asa mai departe", a spus alt locatar.

Ocupat peste masura, tinichigiul vedeta le-a sugerat salvatorilor ca il tin din treaba. Intr-un final, acestia l-au rugat sa le semneze procesul verbal si toata lumea si-a vazut de drum.


VIDEO PROTVPLUS.RO