Au simtit miros de gaz si au intrat in apartamentul vecinului. Ce au descoperit inauntru i-a ingrozit

Dată publicare: 16-12-2014 08:09
Dată actualizare: 19-12-2014 06:59


 Descoperire macabra intr-un apartament din Timisoara. Un barbat de 58 de ani a fost gasit in stare de putrefactie.

Locatarii au simtit miros puternic de gaz si au sunat de urgenta la 112. Cand au intrat in locuinta, pompierii au constatat ca omul era mort de cateva zile. Barbatul, mecanic auto de meserie, locuia singur in apartament. De cateva zile nimeni nu-l mai vazuse si nici nu primise vreun semn de la el. Ieri, un puternic miros de gaz a venit din directia locuintei sale, iar vecinii au sunat speriati la 112.

Medicii spun ca barbatul ar fi murit in urma cu trei zile. Cadavrul sau era in stare de putrefactie si nu prezenta urme de violenta. Cauzele decesului vor fi insa stabilite numai dupa ce va fi gata autopsia.

"Era o acumulare de gaze foarte mare, proprietarul era decedat de cateva zile, intrand in stare de putrefactie”, spune reprezentantul ISU Timis.

In timp ce autoritatile discutau cu rudele barbatului, unei locatare de 76 de ani i s-a facut rau. Avea probleme cu tensiunea, dar s-a si speriat, dat fiind ca a intrat prima acolo. Femeia a fost dusa la spital, iar dupa un control amanuntit, a fost lasata sa plece acasa.


VIDEO PROTVPLUS.RO