Timisorenii, indemnati sa adopte un catel din adapostul Danyflor, de Zilele Portilor Deschise

Ultima actualizare: 06-10-2013 06:40
caini

 Cu ocazia Zilei Internationale a animalelor, la Timisoara se organizeaza Zilele Portilor Deschise la adapostul Danyflor.

 Evenimentul, care se va desfasura pe parcursul a doua zile (4 si 5 octombrie), are scopul de a sensibiliza publicul vizitator si mai ales de a-i indemna pe iubitorii de animale sa adopte caini fara stapan, salvandu-I astfel de la eutanasiere.

“Dragostea si afectiunea unui caine nu tin cont de origini, rasa, marime sau culoare. Fiecare caine merita un stapan sau in spiritul targurilor noastre – si lui ii sta bine in lesa – alaturi de voi”, au transmis organizatorii evenimentului, reprezentanti ai Directiei de Mediu Timisoara si ai Asociatiei Ecovet.

La Zilele Portilor Deschise, iubitorii de animale vor putea vedea mai multe exemplare canine de diferite varste, talii si culori in comparatie cu ce au vazut pana acum la targurile organizate in diverse zone ale orasului.

“Toti cainii fi adoptati vor beneficia de un consult gratuit de specialitate al unui medic veterinar voluntar al Asociatiei Ecovet. Cainii sunt deparazitati, vaccinati, sterilizati, microcipati si au carnete de sanatate”, au mai transmis organizatorii.

Zilele Portilor deschise se vor desfasura in perioada 4-5 octombrie, in intervalul orar 10:00-16:00.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO