Daisy, catelusa lovita de masina, a murit. Zeci de persoane din strainatate i-au plans decesul

19-03-2013 16:49


daisy, catelusa fara stapan

Daisy a murit in cele din urma aseara, la scurt timp dupa ce a suferit a doua interventie chirurgicala. Ea a fost lovita saptamana trecuta de masina si in urma acestui accident s-a ales cu bazinul rupt si grave leziuni interne.

O asociatie pentru protectia animalelor din Timisoara s-a mobilizat imediat si a reusit sa stranga in timp record bani, astfel incat catelusa sa poata fi operata. Din pacate, se pare ca acest lucru nu a fost de ajuns. Daisy a murit aseara, la scurt dupa operatie. Vestea a fost data pe o retea de socializare, in jurul orei 21:00.

Ajutati-o pe Daisy, catelusa lovita de masina! Povestea ei a sensibilizat zeci de persoane


Cu durere multa durere in suflete si lacrimi in ochi, va spunem ca Daisy nu a mai rezistat. Veterinarul ne-a sunat imediat dupa operatie si ne-a dat o veste ingrozitoare: unele organe sunt foarte distruse si nu au nicio sansa de recuperare. Daisy a facut de trei ori stop cardiac in timpul operatiei si a fost resuscitata cu dificultate, dar in final medicul i-a mai dat doar 2-3%, sanse de supravietuire”, au scris pe reteaua de socializare, membrii asociatiei pentru protectia animalelor.


Imediat, aceasta veste stors zeci de lacrimi. S-au strans zeci de mesaje din partea iubitorilor de animale. Cele mai multe dintre ele provin de la persoane din Marea Britanie, Germania sau Olanda si care au adoptat pana acum un animal de companie de la asociatia din Timisoara.


E o veste atat de trista. Acum sa se odihneasca in pace, bietul puiut” sau “nicio suferinta pentru acest suflet drag”, au fost mesajele mai multor persoane de peste hotare, in limba engleza.

Oameni cu suflet din Marea Britanie, Germania sau Olanda adopta cainii fara adapost din Timisoara
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO