Ajutati-o pe Daisy, catelusa lovita de masina! Povestea ei a sensibilizat zeci de persoane

18-03-2013 16:58


daisy, catelusa fara stapan

O catelusa fara stapan, lovita de o masina, are nevoie de ajutor. In urma accidentului, ea a suferit mai multe fracturi si a scapat ca prin minune. O tanara a gasit-o la timp si a transportat-o imediat la medicul veterinar.

Daisy a fost gasita in urma cu o saptamana in Dumbravita de Bianca, membra unei asociatii pentru protectia animalelor. Catelusa agoniza pe marginea drumului, dupa ce a fost lovita de o masina. Tanara, impreuna cu o prietena ei, Lavinia, s-au chinuit timp de treizeci de minute sa ii lege botul lui Daisy, pentru ca aceasta aproape era sa le muste, din cauza durerilor groaznice pe care le avea.

Au dus catelusa la Universitatea de Medicina Veterinara pentru o radiografie, apoi la un medic veterinar. In urma investigatiilor, verdictul a fost unul ingrijorator. Catelusa are fractura de bazin cu mare deplasare, fractura articulara, demodicoza generalizata, tumoare vaginala, hemoragie la vezica urinara si inflamatii ale pielii.

Imediat cand au aflat de suferintele lui Daisy, reprezentantii unei asociatii pentru protectia animalelor au creat un eveniment pe o retea de socializare, pentru a-si sensibiliza prietenii. Costurile pentru operatii si toate tratamentele necesare se ridica la cel putin 800 de euro. Pana acum s-au strans doar 300 de euro, insa iubitorii de animale pot sa doneze in continuare.

Vineri, Daisy a fost operata de catre un medic veterinar, iar operatia a durat aproximativ patru ore si, din fericire, medicul a reusit sa puna la loc oasele. De asemenea, Daisy este sub tratament intensiv in continuare pentru ca are mai multe traumatisme si inflamatii ale nervilor. Date fiind problemele grave, sunt necesare cel putin 2-3 operatii” a declarat presedintele asociatiei Act Timisoara, Carmen Stanescu.

Pana in momentul de fata au fost stransi aproximativ 300 de euro. Banii au fost donati atat de timisoreni, impresionati de povestea catelusei, cat si de persoane din Germania si Marea Britanie.

Cei care vor sa o ajute pe Daisy pot dona prin PayPal si prin transfer bancar.

1. PayPal - acttimisoara@yahoo.ro
2. Cont bancar: Asociatia Animal Care Team - Timisoara
RO28INGB0000999903452443
SWIFT CODE: INGBROBU
Banca ING Bank
CIF 31241416

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO