Cat mai sta Stanciu la Timisoara? Iancu a anuntat restructurari in administratia sportiva

05-01-2012 12:17


daniel stanciu

Patronul clubului de fotbal nu a dat nume, însă a spus că în plan pentru anul 2012 sunt câteva „comasări de posturi”. Team managerul mai are contract cu Poli până în vară

Comunicatul publicat de Marian Iancu pe site-ul oficial al lui Poli conţine, la capitolul „obiective administrative”, punctul următor: „reorganizarea administraţiei sportive”.

Întrebat dacă s-a referit la plecarea lui Daniel Stanciu, patronul clubului alb-violet a declarat: „Nu e vorba neapărat de Daniel Stanciu. Vom lua nişte măsuri pe parcursul acestui an, toate în contextul reducerii cheltuielilor. Vor fi comasări de posturi, căutăm soluţia ideală pentru a rezolva problemele clubului. Obiectivele acelea sunt pentru anul 2012, aşa că nu înseamnă că vor pleca oameni neapărat în această lună, ci pe parcursul acestui an”, a spus Iancu.

Stanciu: „Dacă nu se rezolvă problemele, oricum plec”

Reacţia team managerului nu este una disperată. Stanciu spune că îşi doreşte să rămână la Poli, chiar şi după ce îi expiră contractul, dar asta depinde în primul rând de redresarea situaţiei financiare. „E vorba de restructurări în administraţia sportivă, dar eu mă ocup şi de marketing. Eu oricum mai am contract până în vară. E posibil să plec atunci, e posibil să plec chiar şi acum. Dacă nu se rezolvă problemele, nu am cum să mai stau”, a spus oficialul lui Poli. Daniel Stanciu a avut discuţii anul trecut cu Steaua şi FC Vaslui, însă a preferat să rămână la Timişoara, unde are mai multă putere de decizie, inclusiv în privinţa transferurilor.
O eventuală demitere a lui Stanciu ar putea să apară chiar şi în cazul în care autorităţile vor „redresa corabia”, devenind acţionari majoritari. Asta pentru că reprezentanţii comunităţii locale vor avea pretenţia să instaleze alţi oameni în conducerea clubului şi să renunţe la câţiva dintre cei instalaţi de grupul BkP.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO