Klaus Iohannis va chema partidele parlamentare la consultări pe tema referendumului


Ultimul update: Luni 01 Aprilie 2019 15:36
Data publicarii: Luni 01 Aprilie 2019 15:28
Categorie: Stiri Politice
consultari cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis se va consulta şi cu partidele şi formaţiunile parlamentare pe tema referendumului, după ce săptămâna trecută a discutat pe acest subiect cu reprezentanţi ai societăţii civile.

Potrivit Agerpres, șeful statului a precizat, într-o discuţie informală cu jurnaliştii, la finalul declaraţiei de presă în care a anunţat că va solicita Parlamentului o nouă consultare pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului care va avea loc pe 26 mai, că se va consulta şi cu partidele şi formaţiunile parlamentare pe tema scrutinului popular.

El a susţinut că nu va exista "discriminare" şi că va discuta cu toate partidele şi formaţiunile parlamentare pe tema referendumului din 26 mai.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că va solicita Parlamentului o nouă consultare pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului care va avea loc pe 26 mai.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO