Firea, despre Iohannis: „E ușor de făcut declarații, e mai greu cu munca”


Ultimul update: Luni 09 Decembrie 2019 17:53
Data publicarii: Luni 09 Decembrie 2019 17:43
Categorie: Stiri Politice
gabriela firea

Primarul general, Gabriela Firea, a reacţionat luni la afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că Bucureştiul nu e bine pus la punct, ea afirmând că este neplăcut să asculte "şarje din acestea" de la un fost primar.

"Să vină dumnealui să candideze la Primăria Capitalei şi să ne arate cum trebuie să arate oraşul, asta e părerea mea. Cu un mandat de zece ani, două mandate de zece ani, trei mandate de 10 ani. Este neplăcut să asculţi şarje din acestea de la fost primar la primar. Orice primar ştie cât de greu e în administraţie, orice primar şi fost primar ar trebui să ştie cât de dificil e să relansezi orice proiect care a fost îngropat anterior ani de zile şi ce eforturi s-au făcut în aceşti trei ani pentru a demara obiective de investiţii care au fost blocate câte șase ani, câte șapte ani, câte zece", a spus Firea, la un comandament pe probleme de trafic, răspunzând întrebărilor unor jurnalişti.

În opinia ei, a spune că nu s-a făcut nimic în Bucureşti în ultima perioadă e "doar retorică politică şi campanie electorală", transmite Agerpres.

"Pe cei care se simt atât de bine pregătiţi şi au soluţii miraculoase pentru Bucureşti îi aştept cu drag în campania electorală să candideze pentru Primăria Capitalei, să-i aleagă cetăţenii şi să vină să aducă miracole. Mă îndoiesc că se pot face miracole cu actuala Lege a achiziţiilor publice, cu actuala Lege a administraţiei publice şi un buget foarte mic. (...) Execuţia bugetară pe anul trecut a fost de 600 milioane euro şi nu am avut excedent, iar anul acesta nici nu se pune problema de excedent, pentru că situaţia e dificilă din punct de vedere financiar. Pe toţi aceşti viteji îi aştept în campania electorală să se implice concret. (...) E uşor de făcut declaraţii, e mai greu cu munca", a arătat Firea.

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat luni, înainte de şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din România, că Bucureştiul ''nu este un oraş bine pus la punct''. "Capitala nu este un oraş bine pus la punct", a declarat Iohannis.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33