Zboruri-surpriză pentru australienii dornici de aventură. ”Unde credeți că veți călători azi?”

Dată publicare: 29-03-2021 09:23
Dată actualizare: 29-03-2021 10:25


Zborul-surpriză - asta au ocazia să experimenteze australienii, care se îmbarcă într-o aeronavă, dar nu știu destinația.

 

Este un mod prin care compania aeriană națională vrea să încurajeze turismul intern, în condiţiile în care ţara are încă granițele închise din cauza pandemiei.

"- Unde credeţi că veţi călători azi?
- Spre orașul Cooma.
- În orașul Orange
".

Înainte de a pleca spre destinația-surpriză, pasagerii din acest avion au primit totuși câteva indicii. Au aflat că vor avea parte de relaxare în natură și că...

"Este un loc unde vom fi serviți cu vin!".

Aeronava a decolat de pe aeroportul din capitala statului Queensland. Oamenii știau și că nu vor călători mai mult de două ore și nu vor ieși din țară. Prețul unui bilet a pornit de la 700 de dolari, dar locurile s-au ocupat imediat.

"În doar 15 minute. Cred că e un record".

În aparatul de zbor cu o capacitate de 165 de persoane au fost acceptați cel mult 120 de pasageri.

Annie Pullar, Nine News Correspondent: "Pentru moment, călătoriile sunt un pic diferite, dar în spatele acestei experiențe se află un mesaj important. Mai exact, să atragi cât mai mulți pasageri care să zboare către destinații regionale, unde turismul a fost afectat puternic de COVID-19".

 

”Sunt pline de mister și își oferă o mulțime de experiențe grozave”

 

Pilot: ”În curând vom începe manevrele de aterizare în frumosul oraş Orange”.

De această dată, temerarii au ajuns într-un oraș din sud-estul țării, renumit în rândul căutătorilor de aur și al degustătorilor de vin.

Daniel Gschwind, consiliul de turism Queensland: "Avem o mulțime de destinații în Queensland care s-ar preta la acest lucru. Sunt pline de mister și îți oferă o mulțime de experiențe grozave".

Relansarea turismului intern îi bucură pe cei puternic afectați de pandemie.

Manager Qantas: ”Am pierdut o parte din angajați. Alții au fost nevoiți să își ia un al doilea serviciu, dar se întrevede o luminiță la capătul tunelului pe măsură ce oamenii se vaccinează (anti-COVID). Oamenii încep să devină tot mai interesați să zboare”.

Compania aeriană australiană va continua experimentul cu zboruri-surpriză.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO