Un reporter american era sa moara in direct, dupa ce o soferita a confundat frana cu pedala de acceleratie. Cine l-a salvat

Dată publicare: 09-03-2016 12:57
Dată actualizare: 12-03-2016 07:19


Un jurnalist american s-a nascut a doua oara, dupa ce a scapat.. la mustata dintr-un accident petrecut in timpul unei transmisiuni in direct.

Reporterul relata despre deraierea unui tren cand o masina condusa de o soferita imprudenta era sa-l loveasca in plin. Cameramanul a sesizat din vreme pericolul, asa ca l-a avertizat pe colegul sau. Ceea ce nu l-a scutit insa pe acesta de o sperietura sora cu moartea.

Pentru reporterii aflati pe teren in zone periculoase, amenintarea poate lua forma unei canistre cu gaze lacrimogene sau a resturilor dintr-un acoperis smuls de vantul puternic, in timpul unui uragan. Corespondentul postului american KTVU nu s-a gandit insa ca si-ar putea pune viata in pericol in parcarea unui restaurat din California, unde relata despre deraierea unui tren.

Alex Savidge, reporter KTVU: "Evident, s-a creat haos si oamenii au fost bulversati.."

Nimeni nu a fost ranit, insa reporterul a tras o spaima pe care nu o va uita prea curand.

Alex Savidge, reporter KTVU: "Inima inca imi bate nebuneste."

Jurnalistul era cu spatele la strada, iar cameramanul a fost cel care i-a strigat sa fuga din calea masinii.

Alex Savidge, reporter KTVU: "El este cel mai tare.. Chip Vaughn. Intotdeauna ma pot baza pe el"

Se pare ca soferita, care era cat pe ce sa provoace o tragedie, a virat pe rosu si a lovit o alta masina. Confuza, a apasat pedala de acceleratie, in loc sa franeze.

Alex Savidge, reporter KTVU "Atat lipsea ca sa ma loveasca.. Ma ingrozesc de fiecare data cand vad inregistrarea"

Obisnuit, mai degraba sa relateze despre astfel de accidente, decat sa le traiasca pe propria piele, jurnalistul este constient ca a scapat.. la mustata. Asa ca i-a multumit salvatorului sau, cu lacrimi in ochi.

Alex Savidge, reporter KTVU: "Vreau sa-i multumesc lui Chip pentru.. Mersi, omule. A fost inspaimantator.."
 


VIDEO PROTVPLUS.RO