NY Post: Strauss-Kahn, pregateste sampania! Procurorii vor renunta la acuzatiile de hartuire sexuala

Dată publicare: 05-07-2011 12:58
Dată actualizare: 24-10-2012 16:26


Dominique Strauss-Kahn

Ziarul The New York Post a dezvaluit astazi, citand surse din randul procurorilor care se ocupa de acest caz, ca Dominique Strauss-Kahn va scapa de acuzatiile de hartuire sexuala.

Mai exact, procurorii vor anunta aceasta decizie, in mod oficial, la urmatoarea infatisare a inculpatului la tribunal, peste doua saptamani, "sau chiar mai curand".

Un oficial din cadrul acestui proces, citat de New York Post, a spus despre posibilitatea ca aceste acuzatii sa fie eliminate ca reprezinta ... "o certitudine".

"Toti stim ca acest caz nu se sustine" - a spus sursa respectiva, sub protectia anonimatului.

"Credibilitatea ei este atat de scazuta acum, incat stim ca nu mai putem sustine un caz cu ajutorul ei" a spus aceeasi sursa, referindu-se la camerista din Guineea, care l-a acuzat pe DSK ca ar fi incercat sa o violeze.

"Nimic ce iese din gura ei nu mai este credibil, ceea ce este o rusine, pentru ca asta inseamna ca, probabil, nu vom sti niciodata cu adevarat ce s-a intamplat in acea camera de hotel" - a mai spus sursa ziarului New York Post, care conduce investigatiile in acest caz.

Intre timp, reprezentanti ai apararii au prezentat un scenariu diferit, in care Dominique Strauss-Kahn ar fi recunoscut faptul ca a avut o intelegere cu camerista, pentru a face sex contra unei sume de bani. La un moment dat insa, ea a schimbat planul si l-a acuzat de hartuire si viol.

"In trecut, oaspetii hotelului lasau cadouri pentru ea. Adica bani." - a declarat o sursa din cadrul apararii, noaptea trecuta.

Oricum, daca DSK va scapa de aceste acuzatii, nu inseamna ca va scapa complet de probleme. Scriitoarea si jurnalista franceza Tristane Banon a anuntat ca il da in judecata pentru tentativa de viol la mai bine de 8 ani de la presupusa agresiune sexuala. Dominique Strauss-Khan a anuntat si el ca o cheama in instanta pentru "denunt calomnios".

Potrivit afirmatiilor doamnei Banon, Strauss-Khan ar fi incercat s-o violeze in timp ce ii lua un interviu in 2003 intr-un apartament parizian.

Rasturnare spectaculoasa in cazul DSK. Credibilitatea cameristei, facuta praf de procurori

Fostul sef FMI, eliberat.A primit inapoi cautiunea de 6 mil de dolari.Menajera a mintit sub juramant

Menajera care il acuza de viol pe DSK intretinea relatii intime contracost cu oaspetii hotelului

Sursa: New York Post


VIDEO PROTVPLUS.RO