Final tragic pentru copilul tras in apa de un aligator la Disney World. Politie: Cadavrul baiatului a fost gasit intact

Ultima actualizare: 19-06-2016 07:48
Lane Graves

Cadavrul copilului tras in apa de un aligator in fata familiei sale in parcul Disney World (Florida) a fost gasit miercuri, dupa lungi ore de cautari intense in lacurile si canalele celebrului parc de distractii.

Corpul baiatului a fost gasit "intact" in apa, a declarat seriful comitatului Orange, Jerry Demings, la o conferinta de presa, relateaza Agerpres, citand AFP.  "Urmeaza ca autopsia sa confirme, dar sunt aproape sigur ca baiatul a fost inecat de aligator", a adaugat el.

Politia a publicat pentru prima oara si numele baiatului in varsta de doi ani, Lane Graves, din Nebraska (centrul SUA). El a fost tras in apa de un aligator cand se juca in apropierea familiei, marti la orele 21.00, pe plaja de langa un lac artificial.

In pofida eforturilor disperate de salvare ale tatalui, copilul a disparut sub apa. Animalul avea intre unu si doi metri lungime, conform cotidianului local Orlando Sentinel.

Lacul in care a disparut copilul este legat de un lac natural, iar aligatorii, extrem de raspanditi in Florida, pot traversa limbile de pamant ce despart cursurile de apa. Acest lucru ar putea explica felul in care animalul a ajuns in lacul de langa hotelul din Disney World.

In timpul cautarilor pentru gasirea baiatului au fost depistati cinci aligatori, iar parcul a inchis toate plajele de la malul lacurilor si lagunelor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO