Cu şase luni înainte de-a fi găsit mort, DJ-ul Avicii abia reuşea să îşi mai ţină ochii deschişi. VIDEO

27-04-2018 10:34


DJ-ul Avicii

În urmă cu doar şase luni, DJ-ul Avicii apărea într-un documentar despre cariera sa. În imaginile filmate se observă că artistul abia reuşea să îşi ţină ochii deschişi, din cauza oboselii.

"Avicii: True Stories" a avut premiera acum 6 luni, însă documentarul nu a fost difuzat în toată lumea. Acum, după moarte tânărului de doar 28 de ani, imaginile sunt extrem de elocvente.

În timpul interviului realizat pe bancheta din spate a unei maşinii, Avicii răspunde greu la întrebări, cu pauze lungi, şi abia reuşind să îşi ţină ochii deschişi. Tânărul pare epuizat în clipul realizat pentru documentar.

Tim şi-a povestit dramele în faţa camerei. A vorbit despre dependenta de alcool şi droguri, dar şi despre senzaţia pe care o avea, şi anume că dacă nu se retrage, o să moară.

"Când am decis să spun stop, să mă retrag, m-am aşteptat la mai multă înţelegere. Nu a fost aşa, din contră, am simţit şi mai multă presiune. Toţi cei apropiaţi ştiau că mă lupt cu anxietatea şi că eram epuizat. Mi s-a cerut să continui show-urile", povestea tânărul artist.

Familia a transmis zilele trecute într-un mesaj că Tim își dorea doar să-și găsească pacea.

”Iubitul nostru Tim era un căutător, un suflet de artist, fragil, care căuta răspuns la întrebări existențiale.

Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care i-a provocat foarte mult stres.

Când a încetat să mai meargă în turnee, voia să găsească un echilibru în viață, să fie fericit și să facă ce îi place mai mult: muzică.

A căutat mereu răspunsuri despre fericire, scopul nostru și viață.

Nu mai avea putere să meargă mai departe.

Voia să-și găsească pacea.

Tim nu era făcută pentru mașinăria în care ajunsese. Era un om sensibil care își iubea fanii, dar nu și atenția publică.

Tim, vei fi iubit mereu și îți vom simți mereu lipsa.

Persoana ta și muzica ta vor menține memoria ta vie”, este comunicatul familiei.

Avicii a fost găsit mort în Oman, pe 20 aprilie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO