„Fiarele din Lanciano”. Cum e pedepsită banda de români care a mutilat o familie în Italia

Ultima actualizare: 11-10-2019 12:34
romani
Polizia di Stato

Trei tineri din județul Gorj au fost condamnați, în Italia, la ani grei de închisoare, după ce au comis mai multe tâlhării.

 

Fraţii Constantin şi Ion Ţurlică şi verişorul lor, Aurel Rușeț erau cunoscuți în Italia sub denumirea „Fiarele din Lanciano”, după ce au mutilat şi jefuit o familie. Potrivit presei italiene, șeful bandei a primit o pedeapsă de 15 ani şi 4 luni de închisoare, potrivit igj.ro.

Scena ororilor din Italia


În urmă cu peste un an, membrii bandei au intrat în casa unor italieni. Victimele au fost bătute şi mutilate, pentru a le spune agresorilor unde se află banii. Mai mult, românii le-au tăiat urechile celor doi soţi. Cu toate acestea, familia nu avea niciun seif în casă, așa că hoții au plecat cu câteva bijuterii și cu câteva mii de euro.

Cei doi soți au fost găsiți în stare gravă, însă s-au recuperate după câteva săptămâni de spitalizare.

Carlo Martelli, victimă: “Am fost atacaţi în propria noastră casă, în timp ce dormeam. Au început să ne lovească, în special pe mine, după care ne-au legat. Au continuat să-mi dea pumni, cerându-mi să le spun unde este seiful, dar noi nu aveam aşa ceva în casă.”

După 3 zile, hoții au fost prinși de carabinieri la graniță, chiar când încercau să fugă din țară.

Imagini cu urmărirea celui de-al patrulea român din banda care a șocat Italia. Cum s-a dat de gol

 

În urma acestui caz, ministrul de Interne şi vicepremierul Italiei, Matteo Salvini, au intervenit și au cerut pedepsirea exemplară a vinovaţilor.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO