Imagini cu urmărirea celui de-al patrulea român din banda care a șocat Italia. Cum s-a dat de gol

Dată publicare: 29-09-2018 09:48
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


roman, italia, lanciano, jaf,

Publicațiile italiene au difuzat imagini cu momentul în care este prins al patrulea român suspect că făcea parte din banda care a atacat cu brutalitate doi pensionari în orașul Lanciano.

Al patrulea român suspect în jaful a cărui brutalitate a scandalizat Italia a fost prins joi în timp ce încerca să vândă un ceas furat în Lanciano, scrie La Repubblica. Momentul urmăririi sale de către agenți a fost filmat de poliție și dat publicității.

Bărbatul traversează în fugă o stradă și își aruncă haina în timp ce e urmărit de cel puțin 3 agenți. În final a fost capturat.

Ministrul de interne Matteo Salvini care a urmărit acest caz pas cu pas a publicat un nou mesaj pe Twitter: "A fost prins și al patrulea jefuitor străin infam, pare să fie cel care a tăiat urechea, bine!"

Alți trei tineri români au fost arestaţi de forţele de ordine miercuri pentru jaful comis duminica trecută în orașul din Abruzzo, victime fiind un chirurg şi soţia sa în vârstă amândoi de 69 de ani. Aceștia au fost bătuţi, femeii fiindu-i tăiată o ureche.

În momentul reţinerii, cei trei români aveau asupra lor circa 3400 de euro. Autorităţile italiene caută şi un al cincilea complice, posibil o femeie, a relatat agenţia ANSA.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: La Repubblica

Tags: roman, italia, lanciano, jaf,


VIDEO PROTVPLUS.RO