Un polițist din Bacău suspendat pentru fapte de corupție s-a sinucis de Crăciun, în arestul la domiciliu

Ultima actualizare: 26-12-2021 11:38
Politie
Shutterstock

Un polițist din Dărmănești, aflat în arest la domiciliu și suspendat din cauza unor acuzații de corupție, s-a sinucis în prima zi de Crăciun, cu arma personală.

Polițistul era angajat la Serviciul Rutier al Poliției Dărmănești din 2011 și era singur acasă când a decis să-și pună capăt zilelor.

”Astăzi, în jurul orei 17.00, IPJ Bacău a fost sesizat prin 112, de către o femeie de 46 de ani, din Dărmănești, despre faptul că, soțul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare pentru care este deținător legal.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, bărbatul în cauză era polițist la Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Dărmănești, din anul 2011.

La momentul utilizării armei asupra sa, acesta se afla singur la domiciliu”, a transmis IPJ Bacău.

Potrivit aceleiași surse, ”la data de 18 noiembrie a.c, bărbatul a fost suspendat din funcție ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupție, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate întreaga situație de fapt”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO