Un detinut a fost violat in mod repetat de colegii de celula. In trecut, victima a fost acuzata ca a agresat sexual o tanara

Ultima actualizare: 06-02-2016 07:01

Incident socant in penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi. Un detinut a fost violat si batut in repetate randuri, de alti patru colegi de celula.

Incidentele au avut loc pe durata mai multor zile, incepand din 21 ianuarie, timp in care, tanarul a fost supus la torturi greu de imaginat.

Tanarul de 20 de ani era inchis pentru furt, insa, in urma cu cativa ani, cand era minor, fusese acuzat la randul lui, de viol. La sfarsitul lunii ianuarie, colegii lui de celula, cu varste cuprinse intre 19 si 21 de ani, l-au violat si maltratat in repetate randuri.

La inceput nu a spus nimic, insa in urma cu cateva zile nu a mai rezistat si a povestit totul. In urma acestui incident, cei patru tineri au ajuns cu propunere de arestare la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.

Totodata si conducerea penitenciarului a demarat o achenta pentru a vedea daca paznicii si-au indeplinit corespunzator atributii si daca ar fi putut evita acest incident. Daca vor fi gasiti vinovati, la pedepsele existente li se vor adauga alti ani de inchisoare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO