Razie a poliției în București, în căutare de șoferi drogați sau băuți. Care a fost rezultatul

Dată publicare: 10-04-2021 11:39
Dată actualizare: 10-04-2021 11:43


Poliția

O razie a poliției rutiere în noaptea de vineri spre sâmbătă s-a lăsat cu amenzi de aproape 19.000 de lei și permise de conducere reținute.

 

Agenții au aplicat amenzi de de peste 18.700 lei, şi au reţinut nouă permise de conducere, în urma unei acţiuni pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, arată un comunicat al Poliției Capitalei, preluat de Agerpres.

Trei permise au fost reţinute pentru depăşirea regimului legal de viteză, unul pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi unul pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric, au precizat reprezentanții Poliției.

În timpul raziei s-au întocmit și patru dosare penale, două pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, unul pentru alcool și ultimul-un șofer care avea permisul suspendat.

„În noaptea de 9 spre 10 aprilie, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe principalele artere din municipiul Bucureşti pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, precum şi pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile stabilite de Legea 55/2020, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", arată sursa citată.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO