Tânărul care s-a dus călare la spital să-și vadă nou-născutul s-a mutat la casă nouă

Dată publicare: 09-04-2020 20:07
Dată actualizare: 10-04-2020 08:12


Lecție impresionantă de omenie: tânărul care s-a dus călare la spital să-și vadă nou-născutul s-a mutat la casă nouă

Copleșiți de grija pandemiei, românii nu au uitat să fie oameni și l-au ajutat pe tânărul din Iași care s-a dus călare să-și vadă soția ce abia născuse să se mute la casă nouă.

Anunțul a fost făcut joi de luptătorul Cătălin Moroșanu, care a deschis un cont pe numele lui Sergiu, pentru ca oamenii cu suflet să doneze bani.

”Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii”, a scris Moroșanu pe contul său de Facebook.

 

”Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ. Oameni cu credință în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul”, a mai spus luptătorul.

Calul va avea grajdul lui

Nu a fost uitat nici calul care a făcut senzație pe rețelele sociale.

”Fiindcă nu puteam să uităm de calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate, acesta va avea un grajd al său în grădina din spatele casei. O casă pe care noul proprietar nu are voie să o înstrăineze în următorii cinci ani”, a scris Moroșanu.

”În aceste vremuri grele, am fost impresionat de oamenii simpli care s-au implicat pentru a-l ajuta pe Sergiu. Din puținul lor, au arătat că românii sunt oameni puri și împreună putem reuși tot ceea ce ne propunem. Mă înclin în fața voastră, oameni buni, Sergiu vă mulțumește din suflet!”, se încheie postarea lui Cătălin Moroșanu.

Tânărul care a mers călare 40 de kilometri pentru a-și vedea nou-născutul a donat o bună parte din produsele și banii primiți de la oamenii de bine. 

 

Sursa: C.A.


VIDEO PROTVPLUS.RO