Inca o acuzatie de abuz la adresa medicului homeopat din Constanta. Avocatul sau a renuntat sa il mai apere

Ultima actualizare: 13-06-2016 01:07

Vesti ingrijoratoare de la Constanta in cazul medicului acuzat ca a violat o fetita de 11 ani. Dupa apelul procurorilor care le solicitau si altor pacienti sa spuna daca au avut probleme cu individul, politistii au primit o noua reclamatie.

De aceasta data este vorba despre o fata de 12 ani, tot pacienta a medicului Victor Bot.

Procurorii si politistii se asteptau inca de joi seara sa apara si alte reclamatii, mai ales ca medicul era specializat in tratarea copiilor.

Vineri dimineata, parintii unei fete de 12 ani au depus plangere la politie impotriva lui Victor Bot. Si ei reclama ca fata lor a trecut prin acelasi tratament ca prima victima, copila de 11 ani.

Pe de alta parte, surse din ancheta sustin ca mai sunt si alti parinti care inca nu s-au decis inca sa depuna reclamatie impotriva doctorului homeopat.

Victor Bot este deja retinut pentru 30 de zile pentru viol, dar, potrivit procurorilor, urmeaza sa fie chemat din nou la audieri si in cazul noii reclamatii.

In timp ce medicul Victor Bot incerca sa-i convinga pe judecatori sa-l puna in libertate, procurorii si politisti primeau o noua plangere impotriva acestuia. De aceasta data victima ar fi o fata de 12 ani, tot fosta pacienta a doctorului. Magistratii au mentinut masura arestului preventiv, iar dupa sedinta din instanta, avocatul medicului homeopat a anuntat ca din punct de vedere moral nu-si mai poate apara clientul si ca va renunta la acest caz.

Una dintre victime chiar a inregistrat o convorbire ulterioara in care Bot isi cerea iertare si spunea ca nu a facut ceva rau si ca nu este un batjocoritor de copii. Procurorii au facut un apel public catre parintii care si-au dus copiii la tratamente in cabinetul homeopatului: ii roaga sa discute cu ei, cu mult tact, si sa afle daca nu cumva au fost abuzati. Medicul Victor BoT a lucrat si intr-o gradinita din Constanta unde mai multe educatoare au fost filmate in timp ce-i loveau pe cei mici. Si in acest caz procesul este in desfasurare.

Judecatorii au decis arestarea lui Victor Bot in doar cateva minute. Procurorii le-au prezentat fragmente din inregistarea audio facuta de fetita in cabinetul medicului.

''Imi cer iertare. Scopul era de armonizare - am vrut sa te deschizi. Poate nu a fost corect si sanatos, dar sincer nu am facut ceva rau. Tu esti o fata extraordinara. Iti explic chestia asta. Nu stiu ce sa fac sa indrept lucrurile. Iarta- ma. Am o situatie grea. As vrea sa se puna punct. Nu sunt batjocoritor de copii.''

Pe de alta parte, procurorii urmeaza sa-l mai cheme la audieri pe Victor Bot. Medicul nu a recunoscut pina acum faptele in fata anchetatorilor si a sustinut in permanenta ca el a respectat procedurile unui tratament complementar. Asta desi fata de 11 ani de la care a pornit investigatia a sustinut ca a fost violata, lucru confirmat ulterior si de medicii legisti.

Medicul arestat pentru ca ar fi agresat o pacienta minora, angajat si la o gradinita particulara. Reactia parintilor

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO